Neler Yeni

İyi olan altyapıda Türk telekom almalımıyım

CptSpork

80+ Bronze
hocamm valla utanmasam yan binadan kaçak çekicem etrafımdaki caddeler fiber dolu oturduğum binadakiler moruk olunca :D adamlar uğraşmıyor nasıl olsa bunlar moruk oyun oynamazlar netflix e girmezler masraf yapmayalım diyorlar
valla hocam fiber süreci çok hızlandı türkiye'de. bu kadar olumsuz şeylerin arasında nadir olumlu olan konulardan birisi fiber konusu olabilir. gerçekten 1-2 senedir çok hızlandırdılar fiber sürecini. gerek tt gerek türknet çoğu yere getirdi fiberini. mutlaka size de gelecektir. şu anda ne kadar hız alıyorsunuz? ping sorunları vb yaşıyor musunuz? eğer 100 mbps alıyorsanız ping sıkıntınız yoksa bence çok da düşünmeye gerek yok. geriye zaten bi türknet gigafiber ihtimali kalıyor o da biraz şans işi. dediğim gibi bana 2021 de getireceklerini söylediler 2 sene geçti aradan 2-3 ay önce anca taktılar kutuyu halen geçemedim gigafibere :D

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Şuanda Türknet kullanıyorum 249 TL türk telekom altyapısı üzerinden türk telekomda ise aynı tarife 239 TL öneriniz varmı
kesinlikle girmeni tavsiye etmem o türktelekoma berbat bir firma

comnet daha yeni bir kararla hizmet süresini 600 güne çıkardı git 600 günlük al alabiliyorsan yada ne kadar istersen taahütlü gibi kullan taahütsüz şekilde yasa çok memnunum altyapında iyimiş istersen 1gb lik paketi seç

özelden daha fazla bilgi için ulaşabilirsin

oguzgl12

80+
valla hocam fiber süreci çok hızlandı türkiye'de. bu kadar olumsuz şeylerin arasında nadir olumlu olan konulardan birisi fiber konusu olabilir. gerçekten 1-2 senedir çok hızlandırdılar fiber sürecini. gerek tt gerek türknet çoğu yere getirdi fiberini. mutlaka size de gelecektir. şu anda ne kadar hız alıyorsunuz? ping sorunları vb yaşıyor musunuz? eğer 100 mbps alıyorsanız ping sıkıntınız yoksa bence çok da düşünmeye gerek yok. geriye zaten bi türknet gigafiber ihtimali kalıyor o da biraz şans işi. dediğim gibi bana 2021 de getireceklerini söylediler 2 sene geçti aradan 2-3 ay önce anca taktılar kutuyu halen geçemedim gigafibere :D
Şansıma Altyapı olsun saha dolapları olsun çok iyi VDSL maksimum 51 mgbt alıyorum ping normalde 10 Turknet te 27 gösteriyor TT ye geçicem yarın başvuru yapıp tekrar dan 10 düşecek fiber normalde gelirdi daha önceden ama biliyorsunuz özelleştikten sonra batma süreci oldu zar zor kurtardılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada şu iss lerin trolleri geliyor ya deliye dönüyorum ya hocam comnet ne alaka koskoca altyapısı bağlantı noktaları türkiyenin her tarafında olan bir iss varken neden comnete geçeyim daha ne olduğunu bilmediğim bir firma hadi giga olsa turknet derim comnet nedir hocam ya

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
TT Altyapısında TürkNet kullanıyorum. Binaya ilk olarak 1gbps destekleyen TT Fiberi geldi. 100 Mbpslik paket kullanmama rağmen speedtest 150'den başlıyıp 120 ye felan düşüyor.
2-3 Ay önce de GigaFiber getirdiler binaya hala aktifleştirmediler. Yoksa ben de TT'ye geçecektim. GigaFiber'i bekliyorum şuan.
hocam sizin o iş biraz yaş benim ve arkadaşımın binasına da kaç ay önce yaptılar hala ses yok süperonline geldi 1000mbps yapıp gitti süperonline altyapınız varsa süperonline geçin

Ekler

• Ekran Alıntısısıppppppppp.PNG
    Ekran Alıntısısıppppppppp.PNG
    18.8 KB · Hit: 25

CptSpork

80+ Bronze
yani fiyatlar çok kötü değil evet ama bence tt-turknet-superonline dışında bir iss tercih edilmemeli. çünki çalışan sayısından vb. kaliteleri düşük olabiliyor. özellikle comnet ile alakalı çok tartışma görmüştüm forumda ve forum dışında.
eğer altyapınız iyiyse yukarıdaki 3 iss özellikle tt-turknet kalite olarak çok farketmiyor. ama başka bir iss biraz riskli.
ben türknet'de memnunum. gigafiber gelirse bi ömür de türknette kalırım muhtemelen :D
size de inşallah bir an önce gigafiber veya kablonet gelir hocam. gerçekten saç beyazlatan bir konu bu. hayırlısı olsun.

Beyler siz büyükşehirlerde mi oturyorsunuz anlamadım gitti herkes te bir fiber bir süperonline bu nedir ya
istanbul da oturuyorum

hocam sizin o iş biraz yaş benim ve arkadaşımın binasına da kaç ay önce yaptılar hala ses yok süperonline geldi 1000mbps yapıp gitti süperonline altyapınız varsa süperonline geçin
evet hocam gigafiber'i ben de araştırdım 3 ay bekleyenler olmuş bakalım önümüzdeki 1 ay içinde gelicekmiş gibi hissediyorum ama hayırlısı.
superonline fiber maalesef oturduğum mahallede hiç bi yerde yok.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Şuanda Türknet kullanıyorum 249 TL türk telekom altyapısı üzerinden türk telekomda ise aynı tarife 239 TL öneriniz varmı
VDSL ise türk telekom fiber ise kim oraya fiberi getirdiyse onu seç.

oguzgl12

80+
yani fiyatlar çok kötü değil evet ama bence tt-turknet-superonline dışında bir iss tercih edilmemeli. çünki çalışan sayısından vb. kaliteleri düşük olabiliyor. özellikle comnet ile alakalı çok tartışma görmüştüm forumda ve forum dışında.
eğer altyapınız iyiyse yukarıdaki 3 iss özellikle tt-turknet kalite olarak çok farketmiyor. ama başka bir iss biraz riskli.
ben türknet'de memnunum. gigafiber gelirse bi ömür de türknette kalırım muhtemelen :D
size de inşallah bir an önce gigafiber veya kablonet gelir hocam. gerçekten saç beyazlatan bir konu bu. hayırlısı olsun.

istanbul da oturuyorum
hocam gelmesi gayet doğal Türknetin kendisi de istanbulda yakında superonline da gelir

CptSpork

80+ Bronze
hocam gelmesi gayet doğal Türknetin kendisi de istanbulda yakında superonline da gelir
türknet zaten gigafiberi istanbul izmir'e felan getiriyor öncelikli olarak. siz nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama bu iller dışındaysanız gigafiber çok zor gibi. anca tt fiberi veya kablonet gelebilir veyahut 100mbps altyapı gelebilir. ama gerçekten istanbulda fiber süreci son 2-3 senede çok hızlandı. umarım diğer şehirlerimizede bi an önce fiber gelir.

oguzgl12

80+
öyle böyle türk telekoma uzun aradan sonra tekrar dönücem yapacak bir şey yok vdsl de düzgün hizmet almak istiyorsan tt bencede

CptSpork

80+ Bronze
aga 1 yıl 3mbps vodafone kullandım pingden oyun oynayamıyordum cayma bedeli ödeyip 30mbps netspeed geçtim sonra taşındık süperonline altyapı yaptı bende hemen kaptım ankaradayım
iss firmaları arasında en dolandırıcı firma olabilir. 500 mbps yi çok ucuz bi fiyata satıyorlar ancak müşterinin altyapısı 500mbps destekliyor mu desteklemiyor mu umurlarında değil ve genellikle 100mbps anca destekliyor :D

oguzgl12

80+
türknet zaten gigafiberi istanbul izmir'e felan getiriyor öncelikli olarak. siz nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama bu iller dışındaysanız gigafiber çok zor gibi. anca tt fiberi veya kablonet gelebilir veyahut 100mbps altyapı gelebilir. ama gerçekten istanbulda fiber süreci son 2-3 senede çok hızlandı. umarım diğer şehirlerimizede bi an önce fiber gelir.
Mersindeyim hocam

aga 1 yıl 3mbps vodafone kullandım pingden oyun oynayamıyordum cayma bedeli ödeyip 30mbps netspeed geçtim sonra taşındık süperonline altyapı yaptı bende hemen kaptım ankaradayım
Hocam Ben En kötü iss adlı konu açtım 7 sayfa oldu tartıştık herkes vodafone dedi :D

https://forum.donanimarsivi.com/konu/en-koetue-internet-saglayicisi-hangisi.743280/ EN KÖTÜ İSS KONUM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom