İyzico 2 farklı hesaptaki alışveriş bonusu, birbirlerine gönderilebilir mi?

Blondeboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
228
Gaminggenden ayrı ayrı 3 parça almayı düşünüyorum 3 farklı hesaptan. toplamda 4.500 Tl bonus olacak ancak ben bu 4.5 bini kullanamıyorum toplu bir şekilde değil mi ?

Parolapara engellendi demekteler. Vodafone Pay limiti de 2000 TL, İyzico cüzdanındaki bakiyeleri nasıl toplu çekebileceğim ?

Son düzenleme:
Gaminggenden ayrı ayrı 3 parça almayı düşünüyorum 3 farklı hesaptan. toplamda 4.500 Tl bonus olacak ancak ben bu 4.5 bini kullanamıyorum toplu bir şekilde değil mi ?
Hepsini 1 vodofonepay hesabına gönderip QR ile çekebilirsiniz.

Hocam vodafone pay açtım ama nasıl göndereceğiz tam olarak. İyzico uygulaması üzerinden mi ?
Evet sanırım.Vodofone pay sanal kartınıza ya da ibanınıza.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 farklı hesabı nasıl açtınız hocam

Evet sanırım.Vodofone pay sanal kartınıza ya da ibanınıza.

3 farklı hesabı nasıl açtınız hocam
hocam iyzicoda genelde alışveriş bakiyesi çekilmez vs. yazıyordu ancak dediğiniz şekilde oluyorsa çok iyi. 3 farklı aile üyesi tarafından yaptım

hocam iyzicoda genelde alışveriş bakiyesi çekilmez vs. yazıyordu ancak dediğiniz şekilde oluyorsa çok iyi. 3 farklı aile üyesi tarafından yaptım
Ben öyle yaptım vodofonepay ile parayı çektim

Ben öyle yaptım vodofonepay ile parayı çektim
hocam peki diyelim 5-6 farklı hesaptan yaptık 7000 Tl iyzicoda ayrı ayrı birikti. Bunu tek bir vodafone pay hesabına atıp çekeibliyoruz kesintisiz değil mi ?

hocam peki diyelim 5-6 farklı hesaptan yaptık 7000 Tl iyzicoda ayrı ayrı birikti. Bunu tek bir vodafone pay hesabına atıp çekeibliyoruz kesintisiz değil mi ?
Ben 2 hesaptan yaptım ama 7 olur mu bilmiyorum.

Hocam şimdi stratejim şu şekilde olacak: Psu,ram,sıvı soğutucu,klavye,mouse alacağım ve hepsini aynı vodafone pay hesabına yollayacağım, 6 farklı hesaptan, Her seferinde de ödemeyi vodafone pay hesabından yapacağım, örnek olarak: 1 - psu aldık 2- farklı iyzico hesabı açıp vodafone paye attığımız cashback ile ram aldık ve ordan da cashback geldi. Böyle böyle hepsini vodafone pay hesabına atıp harcadık sırasıyla. Böyle bir problem olmaz değil mi sizce?

Hocam bakiye yükleme limiti 2000 TL imiş sanırım. 2000 TL üstü yükleyemiyoruz cüzdana, bu üzdü

Hocam şimdi stratejim şu şekilde olacak: Psu,ram,sıvı soğutucu,klavye,mouse alacağım ve hepsini aynı vodafone pay hesabına yollayacağım, 6 farklı hesaptan, Her seferinde de ödemeyi vodafone pay hesabından yapacağım, örnek olarak: 1 - psu aldık 2- farklı iyzico hesabı açıp vodafone paye attığımız cashback ile ram aldık ve ordan da cashback geldi. Böyle böyle hepsini vodafone pay hesabına atıp harcadık sırasıyla. Böyle bir problem olmaz değil mi sizce?

Hocam bakiye yükleme limiti 2000 TL imiş sanırım. 2000 TL üstü yükleyemiyoruz cüzdana, bu üzdü
Yarın bir daha yaparsınız hocam.

Vodafon pay e iyzico dan yatırmıyosun. Vadifon pay den tl yükle gibi biseye basıp sanal kartı giriyosun eksik varsa parolpara dan tamamlayın.

Yarın bir daha yaparsınız hocam.
Hocam siz kaç tl yatırabildiniz o şekilde?

Vodafon pay e iyzico dan yatırmıyosun. Vadifon pay den tl yükle gibi biseye basıp sanal kartı giriyosun eksik varsa parolpara dan tamamlayın.
Hocam şimdi anlamadım tam.

Çalışna mantığı şu şekilde değil mi:

Gaminggen sitesinden siparişi normal kredi kartımızdan, iyzico seçeneği ile ödedik.

Cashback iyzico cüzdanına yattı. 4-5 farklı hesaptan bu işlemi tekrarladık ve ayrı iyzico cüzdanlarında toplam 7K vesaire oluştu.

Bu ayrı iyzico cüzdanındaki bakiyeyi biz nasıl çekeceğiz?

Veya her bir cüzdandaki bakiyeyi bir sonraki siparişte nasıl kullanacağız.

Vodafone Pay'in limiti 2000 TL.

Parolapara nasıl işliyor bilmiyorum ama sanırım engellemişler gaminggen sitesini.

Geri