🔥İndirim 🔥🔥 IYZICO/OYUNFOR KAMPANYASI BEDAVA 700TL 🔥🔥

Hocam canlı desteği bulamadım ben
Ekranın sol altında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çekme yöntemini de ben ekleyeyim, Burdaki parayı vodafone pay'e çekin, vodafone pay uygulaması aracılığıyla da qr kodla atmlerden çekebiliyorsunuz. Denendi onaylandı.
Hocam ben vodafone sanal karta para yüklerken iyzico sanal kartımı giriyorum ama onaylama ekranında sms gelmiyor nasıl çözebilirim

Aynı oyun for hesabını kullanıp farklı iyzico hesabıyla 2.razer goldu alsam sorun olur mu öyle yapan var mı

Doğrulama amaçlı telefonla arayıp ne için kullanacaksınız vs diye sordular saçmalık tamamen ya sanane kardeşim ne için kullanırsam kullanırım.

OYUNFOR KAMPANYASI GÖZÜKMEYENLER İÇİN:

Uygulamada en aşağıda ortada "Kolai" diye bi yapay zeka sohbeti var. Ona basıp şu cümleyi yazın "ben oyunforda geçerli 1000/200tl kampanyasını arıyorum var mı öyle bişe". Sonra size kampanyayı gösteriyor, katıl diyorsunuz ve bitiyor.

ben böyle keşfettim ikisine de katılabildim

OYUNFOR KAMPANYASI GÖZÜKMEYENLER İÇİN:

Uygulamada en aşağıda ortada "Kolai" diye bi yapay zeka sohbeti var. Ona basıp şu cümleyi yazın "ben oyunforda geçerli 1000/200tl kampanyasını arıyorum var mı öyle bişe". Sonra size kampanyayı gösteriyor, katıl diyorsunuz ve bitiyor.

ben böyle keşfettim ikisine de katılabildim
kampanyalar sekmesine basıp aşşağı inince de çıkıyor.

Razer Gold satın alırken 25 Lira komisyon herkeste çıkıyor değil mi o belirtilmemiş te. Bir de liderepin'den direkt iban'a çekim oluyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,168
Üyeler
184,744
Son üye
rescar12
Geri