Meto155
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 356
Nfc var zaten hocam.Uygulamada hesap açmaya tıklayınca çıkan telefon numarası yerine numaramı yazınca bilinmeyen hata diyor.NFC olması lazım telefonda
Nfc var zaten hocam.Uygulamada hesap açmaya tıklayınca çıkan telefon numarası yerine numaramı yazınca bilinmeyen hata diyor.NFC olması lazım telefonda
Bende yarın yapacağım sen aldın mıAynen öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tam banada lazımdi eyw hocam bı tane çekiyorum
pearls asasins 350 TL'ye geliyo nasıl alcam. hi.birine kayıtlı değilim
yalnız bu son guncellemedn sonra en begendıgım ozellık konu lınkı atınca konunun ılk mesajını bu sekılde acık olarak gostermesı oldu hıc lınke tıklamadan gorunuyor ne olduguİyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 272
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Hem iyzico hem parolaparayamı kayıt olcamİyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 272
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yalnız bu son guncellemedn sonra en begendıgım ozellık konu lınkı atınca konunun ılk mesajını bu sekılde acık olarak gostermesı oldu hıc lınke tıklamadan gorunuyor ne oldugu![]()
evet bende kaydolmadım fakat anladıgım o sekılde benımdeHem iyzico hem parolaparayamı kayıt olcam
Siz aldınızmı alıcakmısınız pekievet bende kaydolmadım fakat anladıgım o sekılde benımde
valla ıhtıyacım olan bir ürün yok keyfe kederde harcama yapmak ıstemıyorum sırf ındırımler var dıye ama denk gelırse en az 1 tb ssd veya kablosuz kulaklık alma fikri var kafamdaSiz aldınızmı alıcakmısınız peki
iyzicoya kayıt oldumda nasıl işlicek şimdi sistem. pearl assasins güzelse alıcamvalla ıhtıyacım olan bir ürün yok keyfe kederde harcama yapmak ıstemıyorum sırf ındırımler var dıye ama denk gelırse en az 1 tb ssd veya kablosuz kulaklık alma fikri var kafamda
attıgım konuda hocam oraya yazmıs arkadas nasıl odeme yapıcanıza dairiyzicoya kayıt oldumda nasıl işlicek şimdi sistem. pearl assasins güzelse alıcam
ben parolaparayı kullandım bu iyzico da mı aynı durum kaç paraya kaç cash bak veriyor ben tüm sitelerde kullanılormuZaten çok fazla nasıl yapıldığı ve tek tek ürünler için konu açıldı nasıl yapılır sorusundan ziyade gördügünüz alınabilecek ürünleri bu konunun altında toplarsak gören direk çekebililir boş mesajlar yerine.
3-4 farklı hesapla ben bu ikisini birleştirerek ürünler aldım sizde çevrenizdekilere hesap açıp ekstra bi kaç ürün daha çekebilirsiniz.
iyzico ile konuştuğumda ilk sipariş 500 için
Gaminggen
Pckolik
Gencergaming bunların ilk sipariş 500 e dahil olduğunu söyledi laptop.com ve itopya dahil değil dedi fakat son 2 gün içinde ordan bişey alıp ilk sipariş yatan varsa sslesin 2sinde de güzel ürünler çıkıyor arada
Benim şimdilik gördüğüm güzel Fiyata gelen ürünler. PcKolik
Corsair HS55 Wireless Hem pcklikte indirimde hemde 900cback var 2299 a geliyor
Corsair HS65 Wireless 4700 diger sitelerde satış fiyatı 3000 e geliyor
Lian Li Lancool 207 Beyaz En ucuz akakçe de 4k gözüküyor 2800 e geliyor
VENTO VG3400S 650W 80+ 2400e geliyor içinde hydro 80 650 büyük ihtimal tek psu fiyatı 2.2k
Gaminggen burda ekstra yüzde 10 var
MCHOSE L7 Pro 8K 1260 liraya geliyor techpowerup incelemesinde beğenilmiş budget hafif en iyi mouselardan aktif kullanıyorum 1 aydır
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect En ucuz manyetik klavye 990 liraya geliyor 200 300f farkla diğer renk kablosuz vb versiyonları var
ENERMAX Revolution D.F. X 1350W 4400liraya geliyor ben 1200 versiyonunu kullanıyorum gerçekten kaliteli psu
XPG Valor Mesh 750w Gold 3130 liraya geliyor psu kyber 750 harici almak isteseniz 3.7k kasa bedavaya geliyor yanında ama max gpu desteği 305mm ona dikkat edin
GuliKit KK3 PRO Kablosuz Gamepad 1080liraya geliyor diğer modellerde var gaminggene yeni eklenmiş nasıldır bilmiyorum
İyzico kayıt ol 500tl ve %10 kampanyalarına katıl daha sonra parolpara uygulamasına gir bakiye yükle ve parolara sanal kart bilgileriyle Gaming genden iyzcio ile öde seçeneği ile ödeme yap bu kadar. Anında cashbackler düşüyoriyzicoya kayıt oldumda nasıl işlicek şimdi sistem. pearl assasins güzelse alıcam
Kaç TL'ye geliyor 1399 danİyzico kayıt ol 500tl ve %10 kampanyalarına katıl daha sonra parolpara uygulamasına gir bakiye yükle ve parolara sanal kart bilgileriyle Gaming genden iyzcio ile öde seçeneği ile ödeme yap bu kadar. Anında cashbackler düşüyor
bide parola paraya ne kadar yükleyimİyzico kayıt ol 500tl ve %10 kampanyalarına katıl daha sonra parolpara uygulamasına gir bakiye yükle ve parolara sanal kart bilgileriyle Gaming genden iyzcio ile öde seçeneği ile ödeme yap bu kadar. Anında cashbackler düşüyor