🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

Valla bir adet kule tipi soğutucu bir adet PSU aldım 2800 TL ye gerisini ben saldım

iyzico ilk alışveriş 300 tl wraithte geçerli mi?
1743422529820.png

iyzico bunlarda geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1743422529820.png

iyzico bunlarda geçerli
iyziconun geçerli olduğu mağazalarda uygun fiyatlı 2x16 ve 1x32 ramleri araştırdım baya uyguna geliyor bakabilirsiniz

1 / 2 / 3 / 4 (3 ve 4 için sepete 2 tane ekleyin)

Son düzenleme:
iyzico ilk alışveriş 300 tl wraithte geçerli mi?

Geçerli ama iyzico sanırım bazı kişilerin cashbackini hemen vermiyor. 2 güne kadar süreleri var. Bende bu kampanya sayesinde Wraith den BIGBIG Won Gale sipariş verdim. Parolapara anında yattı, İyzico da 2 güne yatar.

Kampanya için teşekkürler.

Geçerli ama iyzico sanırım bazı kişilerin cashbackini hemen vermiyor. 2 güne kadar süreleri var. Bende bu kampanya sayesinde Wraith den BIGBIG Won Gale sipariş verdim. Parolapara anında yattı, İyzico da 2 güne yatar.

Kampanya için teşekkürler.
Hemen yatmama sebebi 300tl kampanyası her markada geçerli değil

@furkangorur şimdi parolaparaya para attım 3 4dkdır ama hesaba yansımadı. parolaparadaki sanal kartla alışveirş yaptığım zaman iyzicoyla öde diyerek devam edebilecek miyim

@furkangorur şimdi parolaparaya para attım 3 4dkdır ama hesaba yansımadı. parolaparadaki sanal kartla alışveirş yaptığım zaman iyzicoyla öde diyerek devam edebilecek miyim
parolaparaya yansıması lazım bende anında yansıdı. Parolaparada paran olmazsa nasıl alişverriş yapacaksınız.

Geri