biraz önce satın aldım hepsi aktifşuan aktif olarak parolapara iyzico %10 %25 ve 500 çalışıyor mu gaming gende
biraz önce satın aldım hepsi aktifşuan aktif olarak parolapara iyzico %10 %25 ve 500 çalışıyor mu gaming gende
hocam hangi monitörü aldınız?Dell monitörü aldım iyzico anında 1799.90tl iadeyi verdi
hocam hangi monitörü aldınız?
Hayırlı olsun hocam güzele benziyor.![]()
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
1330tl gibi bir geri ödeme alırsınız ama almadan önce kampanyalara katılmayı unutmayınHayırlı olsun hocam güzele benziyor.
![]()
ACER EK241Y Gbi Monitör (UM.QE1EE.G01)
Düşük yanıt süreleri sayesinde görüntüler daha az gölgelenir ve daha fazla kalite sunar.www.gaming.gen.tr
Yan monitör olarak bunu almayı düşünüyorum bende bugün. Parolapara + iyzico ile kaç ₺ye gelmiş olur acaba?
Katıldım hocam hepsine. Teşekkür ederim1330tl gibi bir geri ödeme alırsınız ama almadan önce kampanyalara katılmayı unutmayın
Sağolun hocamparolapara 400 iyzico 500 + %25 bide sanırım
hocam cashbacki nakit olarak eline geçirebildin mi?![]()
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
Henüz bir şey yapmadım duruyor onuda harcayacağımhocam cashbacki nakit olarak eline geçirebildin mi?
1330tl gibi bir geri ödeme alırsınız ama almadan önce kampanyalara katılmayı unutmayın
Hocam 500+400 TL İyzico&Parolapara ilk alışveriş. İyzico %25 ve %10'dan ise 500+330 TL.Hayırlı olsun hocam güzele benziyor.
![]()
ACER EK241Y Gbi Monitör (UM.QE1EE.G01)
Düşük yanıt süreleri sayesinde görüntüler daha az gölgelenir ve daha fazla kalite sunar.www.gaming.gen.tr
Yan monitör olarak bunu almayı düşünüyorum bende bugün. Parolapara + iyzico ile kaç ₺ye gelmiş olur acaba?
İyzico bakiyesini nasıl kullanabiliriz fatura ödeme yada ibb karta aktarma var mı? Alısveris yapmadan kullanma mantıgı var mı?
istanbul karta cekip oradan ibana atabilirsinizarkadaşlar iyzico'ya yatan cashbackleri her yerde kullanabiliyor muyuz? yoksa sadece iyzico ile anlaşmalı olan firmalarda mı alışveriş yapabiliyoruz?
Ek olarak Vodafone Pay hesabı açıp, bakiye yükleme diyorsunuz. İyzico sanal kart ile Vodafone Pay'e bakiye yükleyip, QR ile ATM'den çekiyorsunuz. Ben yapmadım ama arkadaşlar yapmış yukarıda.istanbul karta cekip oradan ibana atabilirsiniz