Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Merhaba arkadaşlar, an itibariyle gaming.gen.tr'den MCHOSE L7 Pro aldım. İşlem tamamlanır tamamlanmaz iyzico'dan SMS yağdı ve bütün kampanyaların (%10,%25,500TL) cashback'i yattı. Aynı şekilde parolapara cashback'i de yattı. Gaming.gen.tr'den alışveriş yapabilirsiniz.
benim ilk siparişe özel olan yatmadı hesabı yeni açmıştım daha önceden de hiç siparişim yoktu. Müşteri hizmetlerini aradım durumu ilettim kampanya mağazalarında gaming gen tr yok dedi. Ben de yanlışınız olmasın ben de görünüyor dedim. O zaman destek maili atın ekibimizz inceleyip size döner dedi daha dönmedi.

Hocam şu an onunla uğraşıyorum yapabildiğimde haber vericem. Parolapara'ya gelen 400TL Cashback zaten nakit çekilebiliyor direkt. iyzico için ise istanbulkart veya vodafone pay demişler, vodafone pay deneyeceğim şimdi. Duruma göre haber edeceğim.
kanka vodafone pay e attım ben uygulamada bakiye yükle diyip daha sonra kimlik doğrulama yapıp atmden çektim en temizi

benim ilk siparişe özel olan yatmadı hesabı yeni açmıştım daha önceden de hiç siparişim yoktu. Müşteri hizmetlerini aradım durumu ilettim kampanya mağazalarında gaming gen tr yok dedi. Ben de yanlışınız olmasın ben de görünüyor dedim. O zaman destek maili atın ekibimizz inceleyip size döner dedi daha dönmedi.
İlginç hocam, umarım durum çözülür.
kanka vodafone pay e attım ben uygulamada bakiye yükle diyip daha sonra kimlik doğrulama yapıp atmden çektim en temizi
Aynen öyle hocam, ben de onun haberini vermeye gelmiştim. 5 dakikada hallettim çektim parayı, teşekkür ederim :)

Hocam şu an onunla uğraşıyorum yapabildiğimde haber vericem. Parolapara'ya gelen 400TL Cashback zaten nakit çekilebiliyor direkt. iyzico için ise istanbulkart veya vodafone pay demişler, vodafone pay deneyeceğim şimdi. Duruma göre haber edeceğim.
Tm hocam haber bekliorm

Tm hocam haber bekliorm
Hocam hallettim. Vodafone Pay hesabı açtım, doğruladım, vodafone pay sanal kart açtım ve üzerine tıklayıp para yükle dedim. Ardından banka/kredi kartı diyorsunuz ve iyzico sanal kartınızın bilgilerini dolduruyorsunuz. Sonrasında 3D Secure şifre SMS'i vesaire geliyor ve bitiyor. 5 dakikalık iş. iyzico'da sanal kartınız yoksa açabilirsiniz.

Arkadaşlar bişey sorucam mesela gaming gen tr de ürünemi bakılıyor yoksa sepetteki tutaramı mesela 10 tane 300 liralık bisey almış olsam 300 liramı sayılıyor 3000 mi teşekkürler

Arkadaşlar bişey sorucam mesela gaming gen tr de ürünemi bakılıyor yoksa sepetteki tutaramı mesela 10 tane 300 liralık bisey almış olsam 300 liramı sayılıyor 3000 mi teşekkürler
Toplam tutar önemli 10 tane 300 liralık şey herşeyi tam kullanirsan 1300 e geliyor

Anladım hocam peki itopyadan ram alıcam 2500 liraya itopyada da 10 25 ilk sipariş geçerlimi
İlk sipariş değil de %10 ve %25 geçerli sanırım bazıları%25 de yok diyor ama iyzicoda gözüküyor itopya arastirmanda fayda var

Gamin G'den alacak şey bulamayan bi' tek ben miyim ya?
Ne istediğim PSU var, ne baktığım klavye/mouse. Hep stok yok!

şuan aktif olarak parolapara iyzico %10 %25 ve 500 çalışıyor mu gaming gende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,880
Üyeler
175,120
Son üye
kaan241
Geri