Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Yanlış mı hesapladım yardım eder misiniz

FAZEON X24F100 monitör 3k ne kadara geliyor​

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesabını onaylaman gerekiyor olabilir ben dün yaptım ama hatırlamıyorum, veya katılım sınırı dolmuş olabilir haberin olsun.
Bugün yapanlar vardı gelmişti ben dün yaptım gelmedi yazdın desteğe bekliyorum.

400 lira için şu parolaya üye olunur mu karar veremedim.
ilk iyzico siparişinde üye olmamıştım. şimdi olsam mı diye düşünüyorum. :unsure:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopyada %25 geçerli değilmiş gaminggen te den msi Pro nun 3088 e buldum
Yaptığım hesabı kontrol eder misiniz
İyzico ilk 500tl
Gaminggentr %10 dan 308tl
İyzico ilk %50 den 1000tl
İyzico bayram %25 ten 450-500tl
Paropara ilk %50 den 400tl
Bu sayede 400 küsür oluyor değil mi
(Bu şekilde alış veriz yapıp gelen cashback ile faturaları ödeyecem onun için riske atmak istemiyorum)

Merhaba arkadaşlar, an itibariyle gaming.gen.tr'den MCHOSE L7 Pro aldım. İşlem tamamlanır tamamlanmaz iyzico'dan SMS yağdı ve bütün kampanyaların (%10,%25,500TL) cashback'i yattı. Aynı şekilde parolapara cashback'i de yattı. Gaming.gen.tr'den alışveriş yapabilirsiniz.

Benim ggtrden aldığım parolapara cashbacki direk yatmıştı şimdi başka biryerden annemin hesabıyla iyzico ve parolapara ile aynı şekil ödeme yaptım iyzico geldi ama parolapara gelmedi, gelir mi yoksa mail falan atmam lazım mı yoksa parolapara damı belli yerlerde geçerli ?

Merhaba arkadaşlar, an itibariyle gaming.gen.tr'den MCHOSE L7 Pro aldım. İşlem tamamlanır tamamlanmaz iyzico'dan SMS yağdı ve bütün kampanyaların (%10,%25,500TL) cashback'i yattı. Aynı şekilde parolapara cashback'i de yattı. Gaming.gen.tr'den alışveriş yapabilirsiniz.
cashback nasıl çekebiliriz

Siparişimi iptal edip başka ürünü aynı adımlarla alırsam parolapara ilk alışveriş cashbackim yanar mı?

İtopyada %25 geçerli değilmiş gaminggen te den msi Pro nun 3088 e buldum
Yaptığım hesabı kontrol eder misiniz
İyzico ilk 500tl
Gaminggentr %10 dan 308tl
İyzico ilk %50 den 1000tl
İyzico bayram %25 ten 450-500tl
Paropara ilk %50 den 400tl
Bu sayede 400 küsür oluyor değil mi
(Bu şekilde alış veriz yapıp gelen cashback ile faturaları ödeyecem onun için riske atmak istemiyorum)
@elemin

Gaming Gen TR'den 2950 TL'ye kasa ve 2200 TL'ye PSU aldım.

Kasa için İyzico'dan 500+500+295 TL, Parolapara'dan 400 TL geldi. Toplam 1695 TL

PSU için İyzico'dan 500+500+220 TL, Parolapara'dan 400 TL geldi. Toplam 1620 TL

Not: Benim adıma ve abim adına, 2 hesap üzerinden aldım.

cashback nasıl çekebiliriz
Hocam şu an onunla uğraşıyorum yapabildiğimde haber vericem. Parolapara'ya gelen 400TL Cashback zaten nakit çekilebiliyor direkt. iyzico için ise istanbulkart veya vodafone pay demişler, vodafone pay deneyeceğim şimdi. Duruma göre haber edeceğim.

Geri