Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Arkadaşlar dediğim gibi bu iyzico'ya gelen cashbackler her yerde kullanılabiliyor mu yoksa sadece iyzico ile anlaşmalı olan yerlerde mi kullanabiliyoruz nasıl işliyor? Bir de bu parayı çekebiliyorsak nasıl çekebiliriz?

İyi akşamlar arkadaşlar, İyzico ve Parolapara kampanyalarının hangilerini manuel olarak aktif etmemiz gerek acaba? Ben İyzico'da %25 ve %10 olan kampanyalara manuel olarak katılım sağladım ve Parolapara kartını ekledim. Diğer kampanyalar otomatik mi tanımlanıyor?

İyi akşamlar arkadaşlar, İyzico ve Parolapara kampanyalarının hangilerini manuel olarak aktif etmemiz gerek acaba? Ben İyzico'da %25 ve %10 olan kampanyalara manuel olarak katılım sağladım ve Parolapara kartını ekledim. Diğer kampanyalar otomatik mi tanımlanıyor?
İlk siparis 500 ü ekle

Arkadaşlar cevap verebilir misiniz lütfen. Konuyu açan arkadaş yazmış ki " Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz." ancal parolaparadaki kampanya kısmına girdiğimde herhangi bir "Kampanyaya katıl" butonu göremiyorum. Parolaparadaki %50 cashback kampanyasına katılmam için ne yapmam gerekiyor?(hesabı yeni açtım)

Arkadaşlar cevap verebilir misiniz lütfen. Konuyu açan arkadaş yazmış ki " Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz." ancal parolaparadaki kampanya kısmına girdiğimde herhangi bir "Kampanyaya katıl" butonu göremiyorum. Parolaparadaki %50 cashback kampanyasına katılmam için ne yapmam gerekiyor?(hesabı yeni açtım)
Hesabını onaylaman gerekiyor olabilir ben dün yaptım ama hatırlamıyorum, veya katılım sınırı dolmuş olabilir haberin olsun.

Hesabını onaylaman gerekiyor olabilir ben dün yaptım ama hatırlamıyorum, veya katılım sınırı dolmuş olabilir haberin olsun.
hesabı nereden onaylayacağım acaba hesabı onayla diye bir uyarı vermiyor bana herhangi bir yerde

İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katıldım. Bayram alışverişi %25 ve %10 cashback kampanyalırının geri dönüşleri hesabıma yansıtıldı. Ancak ilk ödemeye 500tl cashback kampanyası işlemedi. Hayatımda hiç buradan alışveriş yapmamıştım hesabımı da bugün açtım zaten.

Geri