Anında geliyor mu hocam? Hayırlı olsun bu arada.Az önce gaminggen'den 4857TL tutarında alışveriş yaptım. İyzico 500+500+485 TL ve Parolaparadan 400TL değerinde cashback aldım.
Anında geliyor mu hocam? Hayırlı olsun bu arada.Az önce gaminggen'den 4857TL tutarında alışveriş yaptım. İyzico 500+500+485 TL ve Parolaparadan 400TL değerinde cashback aldım.
Evet direk geliyor.Anında geliyor mu hocam? Hayırlı olsun bu arada.
Valla kral dün aldım hala bir şey gelmedi.Evet direk geliyor.
Canlı destek ile iletişime geçin.Valla kral dün aldım hala bir şey gelmedi.
İlk siparis 500 ü ekleİyi akşamlar arkadaşlar, İyzico ve Parolapara kampanyalarının hangilerini manuel olarak aktif etmemiz gerek acaba? Ben İyzico'da %25 ve %10 olan kampanyalara manuel olarak katılım sağladım ve Parolapara kartını ekledim. Diğer kampanyalar otomatik mi tanımlanıyor?
fiziksel kart isteyebilirsin adresine.İyzico bakiyesini nasıl kullanabiliriz fatura ödeme yada ibb karta aktarma var mı? Alısveris yapmadan kullanma mantıgı var mı?
Hesabını onaylaman gerekiyor olabilir ben dün yaptım ama hatırlamıyorum, veya katılım sınırı dolmuş olabilir haberin olsun.Arkadaşlar cevap verebilir misiniz lütfen. Konuyu açan arkadaş yazmış ki " Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz." ancal parolaparadaki kampanya kısmına girdiğimde herhangi bir "Kampanyaya katıl" butonu göremiyorum. Parolaparadaki %50 cashback kampanyasına katılmam için ne yapmam gerekiyor?(hesabı yeni açtım)
hesabı nereden onaylayacağım acaba hesabı onayla diye bir uyarı vermiyor bana herhangi bir yerdeHesabını onaylaman gerekiyor olabilir ben dün yaptım ama hatırlamıyorum, veya katılım sınırı dolmuş olabilir haberin olsun.
Sağ üsthesabı nereden onaylayacağım acaba hesabı onayla diye bir uyarı vermiyor bana herhangi bir yerde