Neler Yeni

🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Murat Aslan
Pek bir şey anlamadım, adım adım anlatır mısınız? Ayrıca İyizico kampanyası 1500 kişiyle sınırlıydı. Acaba kontenjan dolmuş mudur?
Aynen ilk 1500 bir kaç kişi cashback gelmediğini söylemiş ya kişi sayısı doldu ya da sistem geç cashback yapıyor

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
umut
m1 v5 alacaktım bu cashback olayı güzele benziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavye olarak bu var 1200e geliyor
400 tl parolaparaya 509 tlde iyzicoya iade etti %10 indirim + ilk siparişe özel 300 tl indirim ile çok iyi fiyat

Aynen ilk 1500 bir kaç kişi cashback gelmediğini söylemiş ya kişi sayısı doldu ya da sistem geç cashback yapıyor
anında yaptı bende

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Murat Aslan
Alacak arkadaşlar iyzico cashbacki konusunu es geçmesin 1 saat içinde satın alım yapan çoğu kişi cashback gelmiyor demiş.

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Arnold Ciwardagexer
400 tl parolaparaya 509 tlde iyzicoya iade etti %10 indirim + ilk siparişe özel 300 tl indirim ile çok iyi fiyat

anında yaptı bende
Hocam siz şimdi bunu nasıl yaptınız? Gaming gene gidip iyzico ile öde deyip ardından parolapara kart numarasını mı girdiniz?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,641
İsim
Furkan Görür
Hocam siz şimdi bunu nasıl yaptınız? Gaming gene gidip iyzico ile öde deyip ardından parolapara kart numarasını mı girdiniz?
iyzico ile öde diyin sonra sizden kart bilgisi veya iyzicoya kayıtlı kartlar çıkar. Oradan değiştir diyerek parolapara kart bilgisini girip ödeme yapabilrisinz.

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Murat Aslan
Valla 1 saattir bunu bende anlamadım biri detaylı açıklarsa sevinirim 2 uygulamadan da hesap açtım ne yapacağımı anlamadım

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
mershadow
Adım adım anlatacak var mı ?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,641
İsim
Furkan Görür
Valla 1 saattir bunu bende anlamadım biri detaylı açıklarsa sevinirim 2 uygulamadan da hesap açtım ne yapacağımı anlamadım
gaminggen den ürün seçip sepete ekleyip iyzico ile öde diyin sonra sizden kart bilgisi veya iyzicoya kayıtlı kartlar çıkar. Oradan değiştir diyerek parolapara kart bilgisini girip ödeme yapabilrisinz.

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Arnold Ciwardagexer
gaminggen den ürün seçip sepete ekleyip iyzico ile öde diyin sonra sizden kart bilgisi veya iyzicoya kayıtlı kartlar çıkar. Oradan değiştir diyerek parolapara kart bilgisini girip ödeme yapabilrisinz.
Hocam ödeme esnasında 2099TL alıyor değil mi? Sanki öderken düşüyordu diye hatırlıyorum ama muhtemelen yanılıyorum.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,641
İsim
Furkan Görür
Hocam ödeme esnasında 2099TL alıyor değil mi? Sanki öderken düşüyordu diye hatırlıyorum ama muhtemelen yanılıyorum.
cashbacklarde ödeme sonrası olur adı üstünde cashback.

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
mershadow
parolaparaya üye olamıyorum dogrulama kodu gelmiyor

ksowkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kiyan kişin
Parolapara kampanyası her sitede oluyor mu ve gelen cashback çekilebiliyor mu bilgisi olan

Top Bottom