İlk sipariş kampanyası var şuan yine katıldım 1000tlye 500 diyor birde anneler günü indirimi %20 var 200 oradan 500 oradan olursa yine 300 küsur e geleceknasıl yani hocam
Bana anneler günü yüzde 20 direkt yattı hesaba ilk alışveriş 500tl de 2 gün içinde yatar umarımİlk sipariş kampanyası var şuan yine katıldım 1000tlye 500 diyor birde anneler günü indirimi %20 var 200 oradan 500 oradan olursa yine 300 küsur e gelecek
İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
1.169 TL'e gelir.Şunu alsam kaç öderim daha önce kullanmadım hiç![]()
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
Bunun yerine phantom al gecŞunu alsam kaç öderim daha önce kullanmadım hiç![]()
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
Link varmıBunun yerine phantom al gec
Google a phantom spirit yaz gsminggene tiklaLink varmı
Sıvı arıyorum kanka ya yoksa digital olanı alırım kule tipi olarakGoogle a phantom spirit yaz gsminggene tikla
evet papara gibi zaten parolaparaParolpara attığımız parayı veya 400tl cashbacki hesabımıza cekebiliyor muyuz ?
hangi siteden alışveriş yaptınız hocamBana anneler günü yüzde 20 direkt yattı hesaba ilk alışveriş 500tl de 2 gün içinde yatar umarım
Para havale yaptım kaç saat oldu halen geçmedi paraevet papara gibi zaten parolapara