Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Pazar yerlerinde geçiyor mu bu ödeme yöntemi?

Parolapara ne zamana kadar geçerli bu kampanya ıyzico mayısın sonuna kadar

beyler iyizco hesap ismiyle parolapara hesap ısmı aynı olmak zorunda mı ıkısındende cashback almak ıcın ben de ıyızco arkadasın parolapara benım parolaparaya 500 tl ıade geldı ama ıyızcoda halen bi iade gozukmuyor
Aynı olmak zorunda değil iyzico 2iş gününde iade gerçekleştiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pazar yerlerinde geçiyor mu bu ödeme yöntemi?
pazar yerinden kastınız ne hocam.

ne alınabilir arkadaşlar öneri var mıdır
Soğutucu, SSD, klavye vb.
Bunda olduğu gibi şaka gibi fiyata ürün alabiliyorsunuz.

Kampanyaya 2. Kez katıldım ve anneler günü %20 var 1000 e 700 olacak ama olursa denesem mi parolaparasız

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
Önerdiğiniz sıvı soğutma var mı 240 veya 280lik kule tipide olur yakışıklıysa

İyzico olayını birisi açıklayabilir mi hesap sanal kart falan mı gerekli monitör almayı düşünüyorum bende

aga bir şey soracağım mesela 3k bir mikrofon almak istiyorum ne kadar ödeyeceğim bilgilendirir misin?
Hocam 500 parolaparadan 500 de iyzico'dan gelecek toplam 1000tl cashback garanti. Bazı sitelerde iyzico ödemelerinde %10 veya %20 ekstra cashback mevcut. Alacağın sitede ekstra yoksa 2000tl ye gelecek varsa daha uyguna da gelebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,852
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri