Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

NFC YOK AĞLİCAM

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
parolapara cash back 30 nisana kadardı

Geçerli mağazalara burdan bakabilirsiniz beyler.

iyzico da kampanya için hesap dogrulama (kimlik) yapmaya gerek var mı ? bilginiz var mı sadece kayıt oldum. hesap dogrulamadım kampanya katılıyor da

beyler iyizco hesap ismiyle parolapara hesap ısmı aynı olmak zorunda mı ıkısındende cashback almak ıcın ben de ıyızco arkadasın parolapara benım parolaparaya 500 tl ıade geldı ama ıyızcoda halen bi iade gozukmuyor

gaming gen ve itopya iyzco kampanyası 1500 kişi ile sınırlı sonradan cashbackım gelmedi diye üzülmeyin :kekw:
Bu bilgininde eklenmesi lazım konu içine. Boşa beklenmesi lazım. Benim maaş 2 haftaya yatar. Bu kanpayayı kullanana kadar biter galiba.

gaming gen ve itopya iyzco kampanyası 1500 kişi ile sınırlı sonradan cashbackım gelmedi diye üzülmeyin :kekw:
1746201171122.webp

Kampanya detaylarında böyle bir bilgi yok hocam.

beyler iyizco hesap ismiyle parolapara hesap ısmı aynı olmak zorunda mı ıkısındende cashback almak ıcın ben de ıyızco arkadasın parolapara benım parolaparaya 500 tl ıade geldı ama ıyızcoda halen bi iade gozukmuyor
Bu durum benim için de önemli, bilen söylerse süper olur.

Farklı hesap olması sıkıntı olmaz iyzico yanlızca ilk sipariş için geçerli arkadaşın başka sipariş vermediyse iyzico desteğe yazin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,741
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri