Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

İtopya'dan aldım. Bu ssd %10 iade 319 tl, %25 bayram hediyesi 500 tl ile birlikte 2300 gibi bir fiyata geldi. Daha önce parolaparadan ve iyzicodan ilk ödeme kampanyalarını kullanmıştım. Onlarla birleştiriliyor mu bilmiyorum.

İtopya'dan aldım. Bu ssd %10 iade 319 tl, %25 bayram hediyesi 500 tl ile birlikte 2300 gibi bir fiyata geldi. Daha önce parolaparadan ve iyzicodan ilk ödeme kampanyalarını kullanmıştım. Onlarla birleştiriliyor mu bilmiyorum.

ilk ödeme 500 yok diyorlardı itopyada ama varsa deneyen yazabilir eğer 500 ve parolapara 400 de olursa baya ucuza gelir

arkadaşlar https://www.gaming.gen.tr/urun/4282...i-turkce-rgb-oyuncu-klavyesi-90mp01x0-bkya00/ bu klavyeyi almak istiyorum arkadaşın yazdıklarını tek tek yapıyorum şu an ilk defa hesap açıyorum her iki uygulamada da fakat ödeme kısmında şu maddeyi anlamadım 4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. bu işlem de iyzico da para olmasa da oluyor mu yani onu anlamadım para parolapara da mı olması gerekiyor

Hocam Şimdi nasıl ürünü alacam onu bilmiyorum iyzico ve parolapara hesabı açtım parayı nereye atayım parolaparayamı iyzicoyamı yardım olurmusunuz

Benimde cash back parasını kullanabiliyor muyuz onu öğrenmem gerek İstanbul'da oturmadığımiz için o iş olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,139
Üyeler
174,314
Son üye
aliveliM
Geri