bende bunu yaptım fakat 250 tl geri ödeme oldu iki kampanya var dediler ve 500 tl geri ödeme olmadı daha iyzico tarafından 2-3 iş günü içersinde hesaba yatırılıp yatırılmayacağı belli olacak bu sorunu yaşayan varmı.GamingGenTR ve İtopya'da İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
Öyle bişey maalesef yokarkadaşlar yapıp ödemesini geri alan birisi anlatabilirmi yani yapan biri varmı ödemeyi yapıp 1k yı geri kendi ibanımıza çekebiliyormuyuz
e hocam bedava geliyordu haniÖyle bişey maalesef yok
parolaparada gektim ama iyzicoda çekemedimarkadaşlar yapıp ödemesini geri alan birisi anlatabilirmi yani yapan biri varmı ödemeyi yapıp 1k yı geri kendi ibanımıza çekebiliyormuyuz
işte pazarlama hilesi hocame hocam bedava geliyordu hani
iyzicodan çekemediğiniz parayı yine iyzico ile kullanabiliyormusunuz hocam yani kısaca 1200 tl lik bir ürün bedavaya gelmiyormuparolaparada gektim ama iyzicoda çekemedim
parayı parolaparayamı atıyoruzGamingGenTR ve İtopya'da İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
Kral soruna cevap vermiş olayımWraithtesporda'da geçerli mi bilginiz var mı?