Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

itopya da iyzico ilk alışverişe 500tl ve bayram %25 kampanyası çalışıyor mu anlaşmalı mağazarla görünmüyor deneyen oldu mu

evet hocam demin aynı şekilde cashback aldım iyzico+parolapara olarak
hocam parolapara 600 tl lik ürüne 300tl caschback verirmi
Hocam şimdi işlemleri gerçekleştirdim parolaparadan cashback geldi ama iyzicodan herhangi bir bildirim göremedim. 2 iş günü içinde yatıracaklarmış galiba bilgin var mı?

kampanyaya tek seferlik katılıyoruz istersen dene iptal edersin siparişi

evet hocam demin aynı şekilde cashback aldım iyzico+parolapara olarak

Hocam itopyadan 1560tl ile monitör ayağı aldım parolapara 400tl cashback iyizico 548tl cashback verdi ancak ilk alışverişe 500tl gelmedi o geç mi düşüyor

hocam cashbacki istediğimiz gibi kullanibiliyoruz değilmi yada banka hesabına çekebiliyormuyuz iyzicoda
iyzico çekilmiyor diye biliyorum net bilgisi olanlar öncedeki sayfalarda yazmıştı
ne kadarlık bir indirim aldınız hocam madlions mad 60he almayı düşünüyorumda
hocam 2028 TL'lik siparişe 1400 verdi (ZGR koduyla indirim veriyor bilgin olsun.)
hocam parolapara 600 tl lik ürüne 300tl caschback verirmi
verir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam itopyadan 1560tl ile monitör ayağı aldım parolapara 400tl cashback iyizico 548tl cashback verdi ancak ilk alışverişe 500tl gelmedi o geç mi düşüyor
itopya ilk sipariş kampanyasında geçerli değildi diye biliyorum hatta konusu açıldı sonradan bir değişiklik olduysa bilmiyorum.

GamingGenTR ve İtopya'da İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:

1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.

Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
ben iyzico ya üye oldum ama bu soğutucuyu nasıl alacağım indirim görünmüyor

Ekler

• 1000023357.webp
    1000023357.webp
    44.7 KB · Hit: 79
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,295
Üyeler
174,342