arkadaş sitede iyzico yok demiyor, bahsi geçen kampanyanın detaylarına bakınca itopya gerçekten de gözükmüyor markaların arasında ama gaming gen falan var.sitedeki ödeme ekranından ss atıyorum millet artık gördüğüne de inanmıyor
arkadaş sitede iyzico yok demiyor, bahsi geçen kampanyanın detaylarına bakınca itopya gerçekten de gözükmüyor markaların arasında ama gaming gen falan var.sitedeki ödeme ekranından ss atıyorum millet artık gördüğüne de inanmıyor
Mesaj kasmaya çalışıyor işte hep böyle yapıyor.Kral her urune ayni konu hakkinda konu mu acacaksin? Direkt iyzico+parolapara kampanya kullanimi adi altinda bir tane konu acsan, herkes istedigi urunde bu indirimi kullansa daha iyi olmaz mi? Cunku urun itopyada ozel bir indirime girmemis. Sadece kampanya kullanimi var.
Ana konuyu açtıktan sonra birdaha konu açmadım.FSP NC5 Soğutucu İyzico Ve Parolapara İle 34 TL
Thermalright Peerless Assassin 120 SE İyzico Ve Parolapara İle 359 TL
(Ana Konu) İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!
İyzico İlk Ödemeye Özel 1000/500 TL İndirim
PcKolik İyzico İle 15.000 TL'e 1.000 TL Cashback
Kaç tane daha konu açıcan acaba? Hepsi aynı noktaya bağlı çünkü.
Fazlasıyla yeterli olur.Ryzen 5 5600x i dizginler mi?
Hocam şimdi işlemleri gerçekleştirdim parolaparadan cashback geldi ama iyzicodan herhangi bir bildirim göremedim. 2 iş günü içinde yatıracaklarmış galiba bilgin var mı?Fazlasıyla yeterli olur.
kampanyaya tek seferlik katılıyoruz istersen dene iptal edersin siparişibeyler iyzicoyuda parolaparayıda 1 senedir kullanıyorum ben yararlanamam değil mi ?
ilk sipariş olayı her ay sıfırlanıyor mu yoksa