🔥İndirim FSP NC5 Soğutucu İyzico Ve Parolapara İle 34 TL

İsimbulamajim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,329
İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim ve İtopya %10 indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. İyzico'dan 615 TL, Parolapara'dan 400 TL cashback alıyoruz ve bu sayede 34 TL'e geliyor. Çikolata parası.

Sadece bu üründe mi geçerli ve nasıl yapılıyor tam olarak

helal olsun

iflas bayrağını cekerler yakında :)

parolapara ile iyzico nasıl aynı anda kullanılıyor hocam bilgilendirme var mı acaba ?

parolapara ile iyzico nasıl aynı anda kullanılıyor hocam bilgilendirme var mı acaba ?
şöyle bişey yazmış kendisi
İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz

Kral her urune ayni konu hakkinda konu mu acacaksin? Direkt iyzico+parolapara kampanya kullanimi adi altinda bir tane konu acsan, herkes istedigi urunde bu indirimi kullansa daha iyi olmaz mi? Cunku urun itopyada ozel bir indirime girmemis. Sadece kampanya kullanimi var.

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim ve İtopya %10 indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. İyzico'dan 615 TL, Parolapara'dan 400 TL cashback alıyoruz ve bu sayede 34 TL'e geliyor. Çikolata parası.

iyzico da bulunan 1000 tl ye 500 tl iade kampanyası itopya da geçerli mi ben gaming geni gördüm fakat itopya yı göremedim.

iyzico da bulunan 1000 tl ye 500 tl iade kampanyası itopya da geçerli mi ben gaming geni gördüm fakat itopya yı göremedim.
itopya ödemeyi destekleyen siteler arasında.

Hocam Gaming gen için geçerli ve bildiğim kadarı ile yatırımı iyzico tarafına yüklememiz gerekiyor yanlışım var ise düzeltin

Eski Donanımhaber kullanıcıları seninle gurur duyardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,552
Üyeler
174,394
Son üye
memiq75
Geri