sercanfurunci
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
nasıl yatıyıoruz buna? iban vs göremedim. yeşillendirirsen sevinirimVodafone pay e yatırıp ATM den çektim ben
nasıl yatıyıoruz buna? iban vs göremedim. yeşillendirirsen sevinirimVodafone pay e yatırıp ATM den çektim ben
Tamamen parolapara yüzünden olan bir durum yaniParaloparaya para yükledim. Ödeme sayfasına gidip ödeme yapıyorum ve hata alıyorum. Paralopara müşteri hizmetleri ile görüştüm bu gün sabah 08.00 da güncelleme yapmaya başlamışlar bundan dolayı ödeme yapılamadığını söyledi. En kısa sürede düzeleceğini söyledi. Bu şekilde ödeme yapmaya çalışan ve başına gelen varsa diye yazmak istedim. Yarın veya pazartesi tekrar ödeme yapmayı deneyeceğim.
Evet. Öyle görünüyor. Gaming gen tr den ödemeyi hepsini yapıyorum fakat sipariş onaylanmıyor.Tamamen parolapara yüzünden olan bir durum yani
Evet. Öyle görünüyor. Gaming gen tr den ödemeyi hepsini yapıyorum fakat sipariş onaylanmıyor.
aynen bundan dolayı ve asla çözüme ulaşmadı ve ne yazık ki siparişi baska karttan geçtim.Tamamen parolapara yüzünden olan bir durum yani
Siz kac gün önce böyle sorun yaşadınız?aynen bundan dolayı ve asla çözüme ulaşmadı ve ne yazık ki siparişi baska karttan geçtim.
Banka kartı ile yükle diyip yatıyoruz sonra uygulamanin ortasında QR işlemleri bölümünden para çekme diyoruz.nasıl yatıyıoruz buna? iban vs göremedim. yeşillendirirsen sevinirim
bugun mü yaşadınız bu durumu sizdeaynen bundan dolayı ve asla çözüme ulaşmadı ve ne yazık ki siparişi baska karttan geçtim.
Gaminggen'de başka hesap açmayı denedin mi hocam?Ödedikten sonra "Üye işyeri kategori kodu hatalı" diyip iptal oluyor.
Garip bi hataymış ..Gaminggen'de başka hesap açmayı denedin mi hocam?
Evet 5 dakika önce aldım 500-500- %10 ile de 279 TL aldım"Bayram Alışverişini iyzico ile Öde, %25 İndirim Kazan!" Kampanyası devam ediyor mu hala? En son kim ne zaman denedi, çalıştı mı?
Hey maşallah yani şimdi parolapara ve iyzico birleşince şöyle mi olacak:Evet 5 dakika önce aldım 500-500- %10 ile de 279 TL aldım
Evet hocam 2800'lük ürün 1500'e geldi parolapara kullanmadım amaHey maşallah yani şimdi parolapara ve iyzico birleşince şöyle mi olacak:
2000TL'lik bir ürün için
İyzico ilk alışveriş: 500
İyzico %25 Bayram: 500
İyzico %10: 200
Parolapara ilk alışveriş: 400
Bunların hepsi harbiden birleşiyor ve hepsi hala devam ediyor mu? Eğer böyleyse 2000TL'lik ürüne 1600TL'lik bir indirim falan oluyor![]()
Valla şöyle hepsini birleştirince baya iyi geldi gözüme, bi VXE R1 Pro alayım diyorum hayırlısıEvet hocam 2800'lük ürün 1500'e geldi parolapara kullanmadım ama