ne hatası veriyor ustaGaminggen hata veriyor, istediğim ürün de laptop'ta yok oradan alınabilecek fiyat performans max 2k lık öneri verebilir misiniz, pişman etmesin yeter hiç bilmediğim markalar var emin olamadım
Bilgim yok, kasanın desteğini öğrenmen gerekiyor, ChatGPT'ye sorabilirsin.Tekrardan rahatsız ediyorum sistemimde DeepCool LE500-MARRS sıvı soğıtma kullanıyorum sıvı soğutmanın tek fanı sığmıyor dediğim gibi. Phantom spirit mantıklı olur mu?
İki farklı hesaptan aldım biri scyrox v6 1300 e geldi. Biri de r1se+ 100 liraya geldiHocam hangi mouseyi aldınız merak ettim
Ödedikten sonra "Üye işyeri kategori kodu hatalı" diyip iptal oluyor.ne hatası veriyor usta
wraith totalde ne kadar cashback veriyorİki farklı hesaptan aldım biri scyrox v6 1300 e geldi. Biri de r1se+ 100 liraya geldi
wraith totalde ne kadar cashback veriyor
iyzicodaki %25 bayram hediyesi ve ilk ödemeye 500tl geri ödeme geçerli, tek farkı ggtrdeki gibi %10 luk bir ödeme gibi bir kampanyası yok. parolaparadaki 400tl kampanyası da zaten her türlü geçerli.wraith totalde ne kadar cashback veriyor
Kampanya varken canım birşeyler almak istiyor da ne alsam bilmiyorum klavye:mchose g75 pro-akko fun60 max mouse:scyrox v6-mchose a5 ultra var ekstra ne alınabilir şuan kampanyayla mantıklı olan güzel bir ürün bakıyorumWraith cashback vermiyor parolpara fix 400 tl
İyzico fix 500tl bir de 25% var ama max 500tl birde gamingentr ya da itopyadan alırsan 10% daha var.
ben r1se+ yerine normal r1 aldım 300tl ye iyi bir mouse mi sence önerildigini görüyodumİki farklı hesaptan aldım biri scyrox v6 1300 e geldi. Biri de r1se+ 100 liraya geldi
Kulaklık , mousepad , tape/skatez , soundbar , hiç yoksa 50 liralık bisey al 850 lirayı da harca .dKampanya varken canım birşeyler almak istiyor da ne alsam bilmiyorum klavye:mchose g75 pro-akko fun60 max mouse:scyrox v6-mchose a5 ultra var ekstra ne alınabilir şuan kampanyayla mantıklı olan güzel bir ürün bakıyorum
İyidir knk en sevdiğim özelliği bu fiyata nereseinden sıkarsan sık gıcırtı takırtı yokben r1se+ yerine normal r1 aldım 300tl ye iyi bir mouse mi sence önerildigini görüyodum