Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Gaminggen hata veriyor, istediğim ürün de laptop'ta yok oradan alınabilecek fiyat performans max 2k lık öneri verebilir misiniz, pişman etmesin yeter hiç bilmediğim markalar var emin olamadım

wraith totalde ne kadar cashback veriyor
iyzicodaki %25 bayram hediyesi ve ilk ödemeye 500tl geri ödeme geçerli, tek farkı ggtrdeki gibi %10 luk bir ödeme gibi bir kampanyası yok. parolaparadaki 400tl kampanyası da zaten her türlü geçerli.

Wraith cashback vermiyor parolpara fix 400 tl
İyzico fix 500tl bir de 25% var ama max 500tl birde gamingentr ya da itopyadan alırsan 10% daha var.
Kampanya varken canım birşeyler almak istiyor da ne alsam bilmiyorum klavye:mchose g75 pro-akko fun60 max mouse:scyrox v6-mchose a5 ultra var ekstra ne alınabilir şuan kampanyayla mantıklı olan güzel bir ürün bakıyorum

Kampanya varken canım birşeyler almak istiyor da ne alsam bilmiyorum klavye:mchose g75 pro-akko fun60 max mouse:scyrox v6-mchose a5 ultra var ekstra ne alınabilir şuan kampanyayla mantıklı olan güzel bir ürün bakıyorum
Kulaklık , mousepad , tape/skatez , soundbar , hiç yoksa 50 liralık bisey al 850 lirayı da harca .d

Paraloparaya para yükledim. Ödeme sayfasına gidip ödeme yapıyorum ve hata alıyorum. Paralopara müşteri hizmetleri ile görüştüm bu gün sabah 08.00 da güncelleme yapmaya başlamışlar bundan dolayı ödeme yapılamadığını söyledi. En kısa sürede düzeleceğini söyledi. Bu şekilde ödeme yapmaya çalışan ve başına gelen varsa diye yazmak istedim. Yarın veya pazartesi tekrar ödeme yapmayı deneyeceğim.

Geri