Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Bu dört kampanyanın birden çalıştığı başka bir site var mı acaba ? Gaming gen sürekli ssdlere zam yapıyor. 2450den 3000e çıktı namussuz :P

Bu dört kampanyanın birden çalıştığı başka bir site var mı acaba ? Gaming gen sürekli ssdlere zam yapıyor. 2450den 3000e çıktı namussuz :P
Çakallar bunları kullanıyoz diye zamlıyolar, hatta yüksek ihtimal 1000TL'nin altında olan ürünlerini de 1000TL üstüne çıkartıp üstüne biraz daha koymuşlardır alınsın diye :D İşin kötü tarafı ben de SSD almayı düşündüm fakat 1 tane M2 slotum var ve dolu. SATA SSD arıyorum ama Gaming gende yok, kaldırmışlar herhalde hepsini :D Bazen düşünüyorum acaba diyorum M2'yi dönüştürebilen bir aparatla birlikte 1 M2 daha mı alsam diye

Bu arada diğer mağazaları https://www.iyzico.com/kendim-icin/gecerli-magazalar kısmından görebilirsin ama galiba %10 olayı sadece ITOPYA ve Gaming gen için var ona bir bak yine aynı sitede Kampanyalar kısmından
1748163148868.webp

Arkadaşlar biri beni aydınlatsın ben hala anlamamış, bir şeyleri yanlış hesaplamış gibi hissediyorum örneğin bu 2 SSD'de

Kingston SSD Sepette 1700TL -> 500 ilk alışveriş, 500 bayram %25, 170 %10 ve parolapara 400TL ile birlikte toplamda 1570TL indirim oluyor ve bu SSD bana sadece 130TL'ye mi gelmiş oluyor. İnanmak çok zor vallahi, hepsi birleşiyor mu bunların harbiden?

Ya da bu Kioxia SSD, sepette 2050TL -> 500 ilk alışveriş, 500 bayram %25, 205 %10 ve parolapara 400TL'yle toplam 1600TL indirimle bana 400TL'ye mi gelecek?

😯😳

hala parolapara ödeme yaptırmıyor ne zaman düzelecek bu

Bana da yattı parolapara destek mail attım sonra yatırdılar. Razer Basilisk V3 X Aldım 2.189TL Mouse fiyatı , 700TL İyzico + 400TL Parolapara iade etti.

Arkadaşlar biri beni aydınlatsın ben hala anlamamış, bir şeyleri yanlış hesaplamış gibi hissediyorum örneğin bu 2 SSD'de

Kingston SSD Sepette 1700TL -> 500 ilk alışveriş, 500 bayram %25, 170 %10 ve parolapara 400TL ile birlikte toplamda 1570TL indirim oluyor ve bu SSD bana sadece 130TL'ye mi gelmiş oluyor. İnanmak çok zor vallahi, hepsi birleşiyor mu bunların harbiden?

Ya da bu Kioxia SSD, sepette 2050TL -> 500 ilk alışveriş, 500 bayram %25, 205 %10 ve parolapara 400TL'yle toplam 1600TL indirimle bana 400TL'ye mi gelecek?

😯😳
500 ilk alışveriş kampanyası itopyada geçerli değil diye biliyorum.

Hala Üye işyeri kategori kodu hatalı uyarısı veriyor alışveriş yaptırtmıyor :(

En az 4 kere denedim ama
"Üye işyeri kategori kodu hatalı" hatasını veriyor. Nasıl çözerim bilmiyorum. Var mı yardımcı olabilecek bir koca yiğit?
Bu hata yüzünden ilk kullanım hakkımdan da gitmiş midir acaba?

Arkadaşlar bu kampanya ile alabileceğim max 2000 tl bütçeye türkçe klavye ve mouse önerir misiniz (ayrı ayrı 2000 tl bütçe)

En az 4 kere denedim ama
"Üye işyeri kategori kodu hatalı" hatasını veriyor. Nasıl çözerim bilmiyorum. Var mı yardımcı olabilecek bir koca yiğit?
Bu hata yüzünden ilk kullanım hakkımdan da gitmiş midir acaba?
Bende de aynısı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve az önce attığım 6.5k parayı çekemiyorum banka hesabı ekle diyor, ekleyince sadece kendine ait hesabı ekleyebilirsin diyor KAFAYİ YİYECEM nasıl cekicem bu parayı

Son düzenleme:
parolapara web sayfasınada ulaşılamıyor bilgisi olan varmı ?

Bende de aynısı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve az önce attığım 6.5k parayı çekemiyorum banka hesabı ekle diyor, ekleyince sadece kendine ait hesabı ekleyebilirsin diyor KAFAYİ YİYECEM nasıl cekicem bu parayı
Fast ile gönder işte bir ibana olmuyor mu

Geri