Evet kulaklık, psu, işlemci soğutucu, kasa ve 2 tane 512gb m.2 ssd aldım kampanyayla hepsi geldi. 6 farklı hesap ile yaptım, 2 bin tl ye geldi hepsi.Aldığı ürün kargolanıp eline ulaşan var mı?
6 hesap nasıl yaptın hocamEvet kulaklık, psu, işlemci soğutucu, kasa ve 2 tane 512gb m.2 ssd aldım kampanyayla hepsi geldi. 6 farklı hesap ile yaptım, 2 bin tl ye geldi hepsi.
Sağolun hocam bende işlemci aldım umarım çabucak elime ulaşır.Evet kulaklık, psu, işlemci soğutucu, kasa ve 2 tane 512gb m.2 ssd aldım kampanyayla hepsi geldi. 6 farklı hesap ile yaptım, 2 bin tl ye geldi hepsi.
Hangİ işlemciyi aldın hocam ne kadara geldiSağolun hocam bende işlemci aldım umarım çabucak elime ulaşır.
Hocam iyi günler. Şimdi ben 1200w enermax psu + 32 gb ares ddr5 + 360 sıvı soğutucu alacağım. 3 farklı hesap açsam bile bu bakiyeleri birbiri için kullanamıyorum veya aktaramıyorum değil mi? Yani örnek olarak enermax aldım 1500 max cashback verdi. Bu cashbacki areste kullanamam yeni bir iyzico hesabı olduğu için ve bu bakiyeleri birbiriyle birleştiremeyeceğim için kullanamam.Evet kulaklık, psu, işlemci soğutucu, kasa ve 2 tane 512gb m.2 ssd aldım kampanyayla hepsi geldi. 6 farklı hesap ile yaptım, 2 bin tl ye geldi hepsi.
Vodafone paye çekebilirsin bakiyeyiHocam iyi günler. Şimdi ben 1200w enermax psu + 32 gb ares ddr5 + 360 sıvı soğutucu alacağım. 3 farklı hesap açsam bile bu bakiyeleri birbiri için kullanamıyorum veya aktaramıyorum değil mi? Yani örnek olarak enermax aldım 1500 max cashback verdi. Bu cashbacki areste kullanamam yeni bir iyzico hesabı olduğu için ve bu bakiyeleri birbiriyle birleştiremeyeceğim için kullanamam.
Vodafonelu değilim malesefVodafone paye çekebilirsin bakiyeyi
Vodafonelu olmana gerek yok hesap başına gaming gen tr den alışveriş yapıcaksan 500+%25 max 500+%10Vodafonelu değilim malesef. Peki hocam aynı hesap üzerinden bu dediklerimi alsam 3 üründe 4.5 cashback yerine 3.5k alabilirim sadece değil mi?
Hocam nasıl çekilmekte ve Vodafone pay den bankaya çekebilmekte miyiz?Vodafone paye çekebilirsin bakiyeyi
%10da Max 1k veriyor Toplam 2k mı veriyor iyzico hesabınaVodafonelu olmana gerek yok hesap başına gaming gen tr den alışveriş yapıcaksan 500+%25 max 500+%10