Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

bu seferde Banka veya terminal işlem yapamıyor diye hata alıyorum siteleri de hala ulaşılabilir değil :mad:

Evet kulaklık, psu, işlemci soğutucu, kasa ve 2 tane 512gb m.2 ssd aldım kampanyayla hepsi geldi. 6 farklı hesap ile yaptım, 2 bin tl ye geldi hepsi.
Hocam iyi günler. Şimdi ben 1200w enermax psu + 32 gb ares ddr5 + 360 sıvı soğutucu alacağım. 3 farklı hesap açsam bile bu bakiyeleri birbiri için kullanamıyorum veya aktaramıyorum değil mi? Yani örnek olarak enermax aldım 1500 max cashback verdi. Bu cashbacki areste kullanamam yeni bir iyzico hesabı olduğu için ve bu bakiyeleri birbiriyle birleştiremeyeceğim için kullanamam.

Hocam iyi günler. Şimdi ben 1200w enermax psu + 32 gb ares ddr5 + 360 sıvı soğutucu alacağım. 3 farklı hesap açsam bile bu bakiyeleri birbiri için kullanamıyorum veya aktaramıyorum değil mi? Yani örnek olarak enermax aldım 1500 max cashback verdi. Bu cashbacki areste kullanamam yeni bir iyzico hesabı olduğu için ve bu bakiyeleri birbiriyle birleştiremeyeceğim için kullanamam.
Vodafone paye çekebilirsin bakiyeyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,671
Üyeler
174,762
Son üye
Kaannns
Geri