ne konuda?merhaba dostlar parolapara ile ilgili bir gelişme var mı?
ne konuda?merhaba dostlar parolapara ile ilgili bir gelişme var mı?
Ben hala ödemeyi de gerçekleştiremedim siteleride hala çökük durumdamerhaba dostlar parolapara ile ilgili bir gelişme var mı?
Devam ediyormu kampanya haylen?Ben hala ödemeyi de gerçekleştiremedim siteleride hala çökük durumda
Devam ediyor diye biliyorumDevam ediyormu kampanya haylen?
Paralopara gormemsi normalmi siyah ekran çıkması ?Devam ediyor diye biliyorum
Çoğu kişi ödeme konusunda hata yaşadığını söylüyor, ayrıca internet sitesi de çalışmıyor. Elimiz kolumuz bağlı beklemedeyiz maalesefne konuda?
%25 lik olana da katilip yatmadiysa mail atabilirsinParolapara cashback kullanmak istemedim sadece iyzico kampanyalarına katıldım yüzde 10 luk geri ödeme ve ilk siparişe 500 tl geri ödemesi yattı ama bayram alışverişinin yüzde 25 lik geri ödemesi yatmadı sebebi ne olabilir ya da hemen yatmaz mı
Hemen kaba bir hesap yapalım. Sadece %25, %10 ve ilk alışverişe 500TL hediye kullanabiliyorsunuz. Parolapara çalışıyor mu bilmiyorum keşke bi netlik olsaydı.Gaming gen alışverişi kapatmış galiba. Parolaparayı aradığımda alışveriş yapmaya çalıştığın site alışverişi engellemiş diye söylediler. Bu indirimleri wraith.com da kullanırsam 1899tl lik mousepad kaç TL'ye gelir?
düzeltme: wraith üzerinde %10 indirim yok -190'ı unutun hocam kusura bakmayınHemen kaba bir hesap yapalım. Sadece %25, %10 ve ilk alışverişe 500TL hediye kullanabiliyorsunuz. Parolapara çalışıyor mu bilmiyorum keşke bi netlik olsaydı.
1900+89(kargo)
-190
-475
-500
-400 (parolapara çalışırsa)
Bir de conlife veya swar kodunu kullanırsanız 50-60tl gibi bir indirm daha oluyor -50 diyelim
evet doğru bilgi. parolparayı aradım ve sitenin engellendiğini söylediler. boşuna uğraşmayın. cpu soğutucu alacaktım yalan oldu galiba. düzgün site yok soğutucu alcak. bilen varsa kampanyalı söylesin lütfen.An itibariyle Parolapara tarafından gaming.gen.tr engellenmiş bulunmakta. Boşuna denemeyin alışveriş yapamazsınız.
Ben kampanya dahilinde itopyadan m2 ssd aldım ilk alışveriş 400 tl iyzico 500 tl itopya %10 iade 240 tl geldievet doğru bilgi. parolparayı aradım ve sitenin engellendiğini söylediler. boşuna uğraşmayın. cpu soğutucu alacaktım yalan oldu galiba. düzgün site yok soğutucu alcak. bilen varsa kampanyalı söylesin lütfen.