Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Istanbulkartli üzerinden hesaba çektim ben nakit olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Istanbulkart üzerinden çektim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyzico daki bakiyeyi ya harcayacaksın ya da istanbulkart üzerinden yapılıyor diye paylaştılar ben öyle yaptım
Kız arkadaşımın istanbul kartına bakiye olarak yükledim ama banka hesabına çekilmiyormuş 45 gün. Sizde böyle bir şey oldu mu?

kredi kartını denemedim ama banka kartına aktarılıyor. ilk yapman gereken istanbulkart hesabını doğrulaman, daha sonra istanbulkart dijital kart kısmından para aktar diyerek iban girip para yollayabiliyorsun. bi nevi istanbul kartı da banka kartı olarak kullanabiliyorsun
tamamdır hocam onu yazar yazmaz kendim halletmiştim zaten yine de sağ olun

Parolapara kartı olmadan iyzicodan gelen cashbacki nasıl kullanabiliriz

İstanbulkart dijital hesabının ibanına çekebiliyor muyuz iyzico bakiyesini?

GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:

1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.

Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
reis iyizcoda ilk ödemeye 500 tl kampanyasını bulamadım link atma ihtimalin varmı bulamadım sayafasını .

Gaming.Gen.Tr Kampanyası iyzico uygulamasında gözükmüyor bende tüm kampanyalarına baktım sitede gözüküyor ama uygulamada gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan varmı ?

Gaming.Gen.Tr Kampanyası iyzico uygulamasında gözükmüyor bende tüm kampanyalarına baktım sitede gözüküyor ama uygulamada gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan varmı ?
Evet acaba o hala geçerli mi yoksa kampanyaya katıl demeye gerek yok mu?

Yok direk çektim ard arda yapılınca hata veriyor
Hocam sen sanal kart oluşturup istanbul kartına bakiye mi yükledin yoksa hesabını doğrulayıp uygulamadaki ''gönder'' tuşuyla mı hallettin?

Arkadaşlar şu %10 olan sitede yazıyor demi. Uygulamada göremedim katılma yok %10 a

Aktif olup gören birisi yazarsa ürün Alicam elim tusta bekliyorum.

Evet acaba o hala geçerli mi yoksa kampanyaya katıl demeye gerek yok mu?
  • Kullanıcının alışverişini tamamlamadan önce iyzico uygulamasına giriş yaparak ''Keşfet'' menüsünden kampanyaya katılması gerekmektedir. (Koşullarda bu şeklide yazıyor.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,470
Üyeler
183,840
Son üye
ByÇekmekes
Geri