- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sormadım da sorayım bi şuan tekrar döneyim sizeHangi satıcıdan almış hocam onu söyledi mi?
Hocam sormadım da sorayım bi şuan tekrar döneyim sizeHangi satıcıdan almış hocam onu söyledi mi?
Ben ıyzicosuz falan aldım, 1.5k'ya ürün sağlam.Arkadaşlar merhaba iyi forumlar.
Yeni dizeceğim sistem için enermax 600w psu düşünüyorum ürümü gaminggentr üzerinden iyzico ve parolapara kampanyalarıyla almam mümkün müdür alırsam ne kadara gelir???
![]()
Enermax MAXPRO III 600W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP600W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…www.gaming.gen.tr
kart ekle kısmı var. öyle yapmıştım .Parolapara sanal kartını iyzicoya nası kaydediyoruz uygulamada bulamadım bi türlü. Başka konularda kart kayıttan bahsedilmemişti sadece ödeme yerinde iyzicoyla öde diyip parolapara kartı girsek olmuyo mu
Gamegaraj üzerinden almış hocamHangi satıcıdan almış hocam onu söyledi mi?
Teşekkürler ekledim şimdi. Parolapara kartına para yükleyip ödeme yerine gelince iyzicoyu seçip parolapara kart bilgilerini girmem yeterli olur mu 500 + 400 tl cashback için. İyzicodan kampanyaya katıldım parolaparada kampanyaya katılım yok sanırım bulamadımkart ekle kısmı var. öyle yapmıştım .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anasayfada sağ üstte profile tıkla. kartlarıma gir. yeni kart ekle var.
aynen öyle yapman lazım. paraloparada kampanyaya katılmana gerek yok.Teşekkürler ekledim şimdi. Parolapara kartına para yükleyip ödeme yerine gelince iyzicoyu seçip parolapara kart bilgilerini girmem yeterli olur mu 500 + 400 tl cashback için. İyzicodan kampanyaya katıldım parolaparada kampanyaya katılım yok sanırım bulamadım
Hocam cashbackleri alabildiniz mi bende şimdi sipariş vericem deTeşekkürler ekledim şimdi. Parolapara kartına para yükleyip ödeme yerine gelince iyzicoyu seçip parolapara kart bilgilerini girmem yeterli olur mu 500 + 400 tl cashback için. İyzicodan kampanyaya katıldım parolaparada kampanyaya katılım yok sanırım bulamadım
Evet direkt yattı cashbacklerHocam cashbackleri alabildiniz mi bende şimdi sipariş vericem de
Hocam istanbulkarta nasıl atıcamEvet direkt yattı cashbackler
Bende siparişi verdim parolaparadan geri aldım iyzico kısmındayımEvet direkt yattı cashbackler
Ben iyzicodakini alışveriş olarak tekrar kullandımHocam istanbulkarta nasıl atıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende siparişi verdim parolaparadan geri aldım iyzico kısmındayım
Anladım hocamBen iyzicodakini alışveriş olarak tekrar kullandım