İyzico ve parolapara ile Enermax 600w psu alınır mı

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar.
Yeni dizeceğim sistem için enermax 600w psu düşünüyorum ürümü gaminggentr üzerinden iyzico ve parolapara kampanyalarıyla almam mümkün müdür alırsam ne kadara gelir???

Ben ıyzicosuz falan aldım, 1.5k'ya ürün sağlam.

Parolapara sanal kartını iyzicoya nası kaydediyoruz uygulamada bulamadım bi türlü. Başka konularda kart kayıttan bahsedilmemişti sadece ödeme yerinde iyzicoyla öde diyip parolapara kartı girsek olmuyo mu
kart ekle kısmı var. öyle yapmıştım .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anasayfada sağ üstte profile tıkla. kartlarıma gir. yeni kart ekle var.

kart ekle kısmı var. öyle yapmıştım .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anasayfada sağ üstte profile tıkla. kartlarıma gir. yeni kart ekle var.
Teşekkürler ekledim şimdi. Parolapara kartına para yükleyip ödeme yerine gelince iyzicoyu seçip parolapara kart bilgilerini girmem yeterli olur mu 500 + 400 tl cashback için. İyzicodan kampanyaya katıldım parolaparada kampanyaya katılım yok sanırım bulamadım

Teşekkürler ekledim şimdi. Parolapara kartına para yükleyip ödeme yerine gelince iyzicoyu seçip parolapara kart bilgilerini girmem yeterli olur mu 500 + 400 tl cashback için. İyzicodan kampanyaya katıldım parolaparada kampanyaya katılım yok sanırım bulamadım
aynen öyle yapman lazım. paraloparada kampanyaya katılmana gerek yok.

Hocam cashbackleri alabildiniz mi bende şimdi sipariş vericem de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,335
Üyeler
183,099
Son üye
Ax9ghcz
Geri