İyzico ve parolapara ile Enermax 600w psu alınır mı

anberarda

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar.
Yeni dizeceğim sistem için enermax 600w psu düşünüyorum ürümü gaminggentr üzerinden iyzico ve parolapara kampanyalarıyla almam mümkün müdür alırsam ne kadara gelir???

500+400 cashback verir.ilk alışverişe özel.

600 tl ye gelir.

Bu cashbackler direkt kartıma mı yatıyor yoksa çekebiliyor muyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz gibi 600 lira civarına geliyorsa 2. El piyasası bile o kadar zaten ilk parça olarak bile alınabilir gibi
İyizcoyu bilmiyorum ama parolapra çekiliyor.

İyzico hesabına gelir onu da çekebilmen için vodofone pay hesabı açıp onaylaman gerekir(vodofone'lu olmana gerek yok).Vodofone pay'e iyzico kartın ile bakiye yükleyerek 100'ün katları şeklinde vodofone pay QR koduyla ATM'lerden çekebilirsin parayı.Parolapara direkt nakit olarak geliyor onunla uğraşmana gerek yok.

parolapara hesabına kart açıp parolapara kartı ile alman lazım.almadan önce 1500 yüklemen lazım. parolapara kartınıda iyizcoya kaydet ve iyizco ile de kampanyaya katıl . sonrasında alışverişyapabilirsin.

İyizcoyu bilmiyorum ama parolapra çekiliyor.
Anladım hocam teşekkürler sizce acele edip şimdiden almaya gerek var mı kampanyanın bi bitiş süresi falan var mı yani

İyzico hesabına gelir onu da çekebilmen için vodofone pay hesabı açıp onaylaman gerekir(vodofone'lu olmana gerek yok).Vodofone pay'e iyzico kartın ile bakiye yükleyerek 100'ün katları şeklinde vodofone pay QR koduyla ATM'lerden çekebilirsin parayı.Parolapara direkt nakit olarak geliyor onunla uğraşmana gerek yok.
Çok teşekkürler hocam

Çok teşekkürler hocam
Kampanyalara katılmayı unutma ama iyzico'da ilk sipariş için yoksa ilk siparişin de geçmiş olur sonradan sipariş versen de cashback alamazsın ona dikkat et.

2-3 aydır tekrar ediyor. ne zaman biter bilinmez.
Attığım psu hakkında bi bilginiz var mı acaba dizmeyi düşündüğüm sisteme fazlasıyla yetecektir muhtemelen ama yine de bi fikrinizi alayım

Ryzen 5 5600g
8x2 16 gb ram
500gb m2 ssd
Gigabyte A520m k

Kampanyalara katılmayı unutma ama iyzico'da ilk sipariş için yoksa ilk siparişin de geçmiş olur sonradan sipariş versen de cashback alamazsın ona dikkat et.
Kardeşimin üzerine açıp yapılabilir diye düşündüm belki geçmişte almışımdır çünkü

Tamamdır hocam dikkat edeceğim

Attığım psu hakkında bi bilginiz var mı acaba dizmeyi düşündüğüm sisteme fazlasıyla yetecektir muhtemelen ama yine de bi fikrinizi alayım

Ryzen 5 5600g
8x2 16 gb ram
500gb m2 ssd
Gigabyte A520m k

Kardeşimin üzerine açıp yapılabilir diye düşündüm belki geçmişte almışımdır çünkü

Tamamdır hocam dikkat edeceğim
ekran kartsız mı olacak ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,433
Üyeler
183,119
Son üye
kagan6_32