İyzico ve Parolapara İndirim Mantığı Nasıl İşliyor?

Mırnav

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,792
wraith den 1300 tl değerinde bir kulaklık almaya çalışıyorum.

iyizico ilk alışverişe 1000 tl ye 500 tl
iyizico %25 indirim
ve parolakart ilk siparişte 800 tl ye 400 tl ;

kampanyalarına katıldım. Şimdi Ben 1300 tl ye satın aldığımda cashback şeklinde mi geri gelecek yoksa direkt cashbackler kullanılıp mı satın alıp gerçekleştirilecek?

Daha kısa tabiriyle: atıyorum, 1000 tl ye aldığımda 500 tl mi gelecek yoksa satın aldığımda 500 tl ye mi denk gelecek?

Cashback şeklinde hesaba yatıyor. yalnız kampanyalara iyzico hesabından katılman gerekiyor açmak yetmiyor. Parolpara da cashback şeklinde oluyor diye biliyorum

cashback olarak geri gelecek parolaparanda 1300 tl olması lazım daha sonra parolaparadaki cashback çekilebilir şekilde iyzicodaki ise istanbulkart ile bakiye yükle kısmından çekebilirsin

cashback olarak geri gelecek parolaparanda 1300 tl olması lazım daha sonra parolaparadaki cashback çekilebilir şekilde iyzicodaki ise istanbulkart ile bakiye yükle kısmından çekebilirsin
iyzicodaki parayı ibana atabiliyor muyum

İyzico bir miktar geri ödeme ile Gaming genden bir şey alacaktım eziyet oldu lanet olsun dedim iade ettim daha yeni paranın geri gelmesini bekliyorum. İllalah ettim. Bu arada Gaminggenin iade sistemi berbat.

İyzico bir miktar geri ödeme ile Gaming genden bir şey alacaktım eziyet oldu lanet olsun dedim iade ettim daha yeni paranın geri gelmesini bekliyorum. İllalah ettim. Bu arada Gaminggenin iade sistemi berbat.
evet katılıyorum daha paketlenmeden arıyorum yanlış sipariş verdim diye kargoya verilince kargoyu almayın diyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
olmuyor diye biliyorum ben hep istanbulkart ile çektim
ben adanadayım :(

Nasıl çekicem oradaki parayı,

daha doğrusu paparama aktarıcam?

Bildiğin bir yöntem var mı?

istanbulda olmana gerek yok hesap açıp doğrulucaksın sonra aktarcaksın . vodafone pay de oluyor diyorlardı.

evet katılıyorum daha paketlenmeden arıyorum yanlış sipariş verdim diye kargoya verilince kargoyu almayın diyorlar.
Oha aynısı bana oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende yanlış sipariş verdim dedim. Siparişten sonra aradım çıktı dediler. :/

Geri