Neler Yeni

İzlediğimiz Her Dakikaya Değecek Dizi-Film Önerisi

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Oğuzhan
Filmler
* Esaretin Bedeli (Film eskidir biraz fakat sakın buna aldanıp boş geçme harika bir film)
*
Zindan Adası (DiCaprio'nun baş rolünde oynadığı sonunda ters köşe yapan harika bir baş yapıt)
*
Aşkın Yer Çekimi (Farklı bir galaksite farklı bir güneş sistemine bağlı ikiz gezegenlerde farkı yer çekimlerine bağlı bir ütopik dünyada işlenen güzel bir film)
*
Kanlı Elmas (Yine DiCaprio'nun baş rolünde oynadığı dünyanın gerçeklerini anlatan harika bir film)
*
Zincirsiz (Amerika'nın zenci köle zamanlarında geçen beyaz bir adamla zenci bir adamın dostluğunu ele alan harika bir film)
*
Prestij (İki sihirbazın harika hikayesini içeren güzel bir film),
*
Son Samuray (Bu filmle nasıl olurda Oscar almaz dediğim Tom Curise filmi)
*
Matrix ve Yüzülerin Efendisi Serisi (Bu filmleri anlatmaya bence gerek yok)

Diziler
* Lost
* Mandolorian
* Last of Us
* Presion Break
* Ezel
(Türk dizisi olarak tek)

Dizi fazla izlemem izlediklerim arasında da bunlar güzeldi. Filmlerde aslında daha çok film vardı ama benim en çok aklımda olanları yazdım.
Kurtlar vadisi yerine ezeli yazmandan matrix ve the godfather'ı listeye almamandan dizi ve filmden anlamadığın belli oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Matrixin İli Üç Filmi

Dizi olarak;
Breaking bad
Kurtlar Vadisi

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Serkan Barındık
Kurtlar vadisi yerine ezeli yazmandan matrix ve the godfather'ı listeye almamandan dizi ve filmden anlamadığın belli oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Matrixin İli Üç Filmi

Dizi olarak;
Breaking bad
Kurtlar Vadisi

Saygı çerçevesinde yorum yapmanı beklerdim. Eğer filmden anlamadığım konusuna gelirsek, sadece bir film yazmadığım için filmden yada diziden anlamadığımı düşünüyorsan burada bana ve bir çok kişiye ağır bir haksızlık yapmış olursun. Birincisi listede Matrix filmini eklemiştim sen görmemişsin ikinci olaraksa "baba" gibi kült bir filmin zaten bildiğini düşündüğüm için yazmadım. Daha çok izlememiş olduğunu düşündüğüm filmleri yazmak istemedim. Çünkü arkadaş postunda baya film izlediğini belirtmiş. Senin dediğin gibi gidecek olursak; senin ve benim hatta diğer üye arkadaşların yazmadığı bir çok film vardır hadi o zaman onlara da teker teker anlamadıklarını yazalım. Bunun dışında sanatsal şeylerin tartışmasını yapamayız. Drama sevmeyen birisine drama filmi iyi dedirtebilir miyiz mesela? Yada çevremde çok görüyorum vurdulu kırdılı filmlerden hiç haz etmezler daha çok duygusal film izlerler. Ne yani zorla mı sevdirelim? Bence insanların seçimlerine saygı duyun. Bu yaptığınız şey yüzünden bütün insanlar aynı şeyleri sevmek zorunda kalıyor. Herkes popüler kültürün seçtiği şeylere iyi veya kötü diyor. Seçimlerimize hakaret değil saygı duymanızı beklerdim sizden ama siz bana hakaret etmişsiniz. Forumda çok karşılaştığım bir arkadaşımızsınız sizden gerçekten beklemezdim.

Son düzenleme:

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,684
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
3 cisim problemi Türkçe dublaj
West world Turkçe dublaj
Platform Türkçe dublaj
Prometheus Türkçe dublaj

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Oğuzhan
Saygı çerçevesinde yorum yapmanı beklerdim. Eğer filmden anlamadığım konusuna gelirsek, sadece bir film yazmadığım için filmden yada diziden anlamadığımı düşünüyorsan burada bana ve bir çok kişiye ağır bir haksızlık yapmış olursun. Birincisi listede Matrix filmini eklemiştim sen görmemişsin ikinci olaraksa "baba" gibi kült bir filmin zaten bildiğini düşündüğüm için yazmadım. Daha çok izlememiş olduğunu düşündüğüm filmleri yazmak istemedim. Çünkü arkadaş postunda baya film izlediğini belirtmiş. Senin dediğin gibi gidecek olursak; senin ve benim hatta diğer üye arkadaşların yazmadığı bir çok film vardır hadi o zaman onlara da teker teker anlamadıklarını yazalım. Bunun dışında sanatsal şeylerin tartışmasını yapamayız. Drama sevmeyen birisine drama filmi iyi dedirtebilir miyiz mesela? Yada çevremde çok görüyorum vurdulu kırdılı filmlerden hiç haz etmezler daha çok duygusal film izlerler. Ne yani zorla mı sevdirelim? Bence insanların seçimlerine saygı duyun. Bu yaptığınız şey yüzünden bütün insanlar aynı şeyleri sevmek zorunda kalıyor. Herkes popüler kültürün seçtiği şeylere iyi veya kötü diyor. Seçimlerimize hakaret değil saygı duymanızı beklerdim sizden ama siz bana hakaret etmişsiniz. Forumda çok karşılaştığım bir arkadaşımızsınız sizden gerçekten beklemezdim.
Ezel görünce dayanamadım kusura bakmayın hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Breaking Bad ve hemen sonrasında Better Call Saul. Bu tür yapımlara merakın varsa Narcos'ta hemen ardından izlenmeli bence. Neden diye soracak olursan gerçeğe yakın ve anlatım konusunda cidden oldukça başarılı yapımlar. Seni içine çekiyor ve bazı karakterleri kendine yakın görüp adeta bir dostunmuş gibi bağ kuruyorsun.

Benim kafam karışsın kendimi bile unutayım diyorsan Dark izle. İzlerken ara verirsen döndüğünde bazı karakterlerin hangi zamandan, hangi dünyadan falan olduğunu karıştırıyorsun. Hala bitmedi son bölümlerindeyim ama öneririm iyi yapım. Dakika başı s*ks sahnesi gördükten sonra yanlış içeriği mi izliyorum diye sorgulamadım değil. Ama Netflix yapımı, yapacak bir şey yok.

Film olarak uzun zamandır film izlemiyorum. Yerli yapım olarak klasik Cem Yılmaz filmlerini önerebilirim. Yerli dizi olarak ise Ayak İşleri cidden hem duygulandıran hem güldüren, eğlendiren müthiş bir yapımdı.
Hocam Breaking Bad dizisini 1 hafta önce bitirdim. Better Call Saul onun devamı niteliğinde mi? Saul karakterini zaten biliyoruz ama BCS dizisinin olayı nedir ona göre onu da izleyim.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,931
İsim
MehmedVII
Dostlar mesela bana sorsanız 11.22.63 Derim film olarak bir çok film mevcut ama bu en iyisidir benim için, gerçekten izleyeceğimize değecek bir şeyler önerir misiniz?
Teşekkkürler
Sons of Anarchy

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,034
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID