GarrysCan
80+
Dahası
Best'iniz hangisidir? Ayrıca apokaliptik dizi önerilerinizi bekliyorum..
Şu an Prison Break izliyorum.Best'iniz hangisidir? Ayrıca apokaliptik dizi önerilerinizi bekliyorum..
(BENCE)Sherlock tan sonra dizi izleyemiyorum çıtayı çok yükseltti diğer diziler çok düşüğünde kalıyor
Death Note izlemelisin, Sherlock yanında anca öyle durur.Sherlock tan sonra dizi izleyemiyorum çıtayı çok yükseltti diğer diziler çok düşüğünde kalıyor
En sevdiğim dizi Supernatural idir.Best'iniz hangisidir? Ayrıca apokaliptik dizi önerilerinizi bekliyorum..
Vikings son iki sezon cidden çok kötü , GoT son sezon bahsetmiyorum bile , OZ kaliteli bir yer bulamadım izleyecek , Breaking Bad iyi hoşta çok sıkıcı .Yüzlerce dizi izledim ancak beni en çok etkileyen 10 dizi şunlar;
1-Game of Thrones
2-Scherlock
3-Breaking bad
4-OZ
5-Black Mirror
6-Vikings
7-Dark
8-Prison break
9-The hounting of hill house
10-Chernobyl
Bu arada lucifer,sex education gibi diziler teknik olarak çok başarısız sakın popüler kültüre uyup klasik ergen dizilerini izleme
Kanka vikings son iki sezonu izlemedim gerçekten baydı.Vikings son iki sezon cidden çok kötü , GoT son sezon bahsetmiyorum bile , OZ kaliteli bir yer bulamadım izleyecek , Breaking Bad iyi hoşta çok sıkıcı .
İzlemeyerek iyi yapmışsın .Kanka vikings son iki sezonu izlemedim gerçekten baydı.
Got un son sezounu kötü olsada benim için önemsiz çünkü öncesinde çıta arştaydı.
Brba ise dram dizisi herkes sevmez.