izmir absinthe nereden bulurum

izmir absinthe nereden bulurum
elbiliom yasak olduunu yoksa açmazdım konu yüzde 80 alkol ilk içişte sarhoşsun ikincisinden sonra halüsilasyon görüyon diyolaa..
Donanım Haber,Sinanx adlı kullanıcıdan Alınmıştır.
Kısaca bulaşma bence bune V-2 Roketi la bu :D
Post automatically merged:

Reis büfelerde kaçak satabiliyorlar galiba bide ilk defa iceceksen biraz sert içidir halisunilasyon a kadar yolu var .d
Bildiğim kadarıyla ortalama bir içki yüzde 30 40 civarıdır. yüzde 80 bu içki olamaz rokettir bu sıvı roket yakıtı :D

Son düzenleme:
elbiliom yasak olduunu yoksa açmazdım konu yüzde 80 alkol ilk içişte sarhoşsun ikincisinden sonra halüsilasyon görüyon diyolaa..
Donanım Haber,Sinanx adlı kullanıcıdan Alınmıştır.
Kısaca bulaşma bence bune V-2 Roketi la bu :D
Post automatically merged:

Bildiğim kadarıyla ortalama bir içki yüzde 30 40 civarıdır. yüzde 80 bu içki olamaz rokettir bu sıvı roket yakıtı :D
En son arkadaş üstüme Petlas figürü lastik fırlatıyor diye evde ordan oraya kaçıyordu .d bide içerken baya yakıyor insanin içini.

Reis büfelerde kaçak satabiliyorlar galiba bide ilk defa iceceksen biraz sert içidir halisunilasyon a kadar yolu var .d
ilk defa içmeyeceğim arkadaşım getirmişti yurt dışın'dan daha önce çok efsane geldi ondan bulmaya çalışıyorum olmadı 2 tane johnny walker black label alacağım birde nemiroff ballı biberli vardı dolapta bombaaaa mutlu yıllar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,864
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri