Reis büfelerde kaçak satabiliyorlar galiba bide ilk defa iceceksen biraz sert içidir halisunilasyon a kadar yolu var .dizmir absinthe nereden bulurum
elbiliom yasak olduunu yoksa açmazdım konu yüzde 80 alkol ilk içişte sarhoşsun ikincisinden sonra halüsilasyon görüyon diyolaa..izmir absinthe nereden bulurum
Bildiğim kadarıyla ortalama bir içki yüzde 30 40 civarıdır. yüzde 80 bu içki olamaz rokettir bu sıvı roket yakıtıReis büfelerde kaçak satabiliyorlar galiba bide ilk defa iceceksen biraz sert içidir halisunilasyon a kadar yolu var .d
En son arkadaş üstüme Petlas figürü lastik fırlatıyor diye evde ordan oraya kaçıyordu .d bide içerken baya yakıyor insanin içini.elbiliom yasak olduunu yoksa açmazdım konu yüzde 80 alkol ilk içişte sarhoşsun ikincisinden sonra halüsilasyon görüyon diyolaa..
Donanım Haber,Sinanx adlı kullanıcıdan Alınmıştır.
Kısaca bulaşma bence bune V-2 Roketi la bu
Post automatically merged:
Bildiğim kadarıyla ortalama bir içki yüzde 30 40 civarıdır. yüzde 80 bu içki olamaz rokettir bu sıvı roket yakıtı![]()
En son arkadaş üstüme Petlas figürü lastik fırlatıyor diye evde ordan oraya kaçıyordu .d bide içerken baya yakıyor insanin içini.
ilk defa içmeyeceğim arkadaşım getirmişti yurt dışın'dan daha önce çok efsane geldi ondan bulmaya çalışıyorum olmadı 2 tane johnny walker black label alacağım birde nemiroff ballı biberli vardı dolapta bombaaaa mutlu yıllarReis büfelerde kaçak satabiliyorlar galiba bide ilk defa iceceksen biraz sert içidir halisunilasyon a kadar yolu var .d