İzmir bisiklet rotası çizdim daha nasıl uzatabilirim

zPastwL

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
382
Selamlar rotayı aşağıya bırakıyorum narlıderenin oradan başlayıp inciraltından geçip sasalıya kadar gördüğüm kadarıyla bisiklet yolu devam ediyor yolu takip ettim gittiği yere kadar başladım çizdim alsancak taraflarında bozuldu ayarlayamadım orayı hesaba katmazsak 48km bir yol var hemen hemen yine sahil yolundan nasıl uzatabiliriz

1745879853876.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vazgeçtim geri dönüşleri başlangıca gitmeyi finalden geri eve dönmeyi hesapladım hemen hemen 100km yol yapmış oluyoruz vapurla dönersek 75 / 78km yol yapmış oluyoruz yeterde artar bile bunları hesaplamamıştım .d

Son düzenleme:
Bisiklet ile yukarı doğru gidilecek yer kalmamış zaten 😀 Balıklıova tarafı çok sarıyor ama urladan sonra yokuşlar hönkürtebilir

Bisiklet ile yukarı doğru gidilecek yer kalmamış zaten 😀 Balıklıova tarafı çok sarıyor ama urladan sonra yokuşlar hönkürtebilir
hocam 2 obeziz muhtemelen patlayacaz ama bakalım heveslendik

hocam ilk gün 50 yapın yormazsa arttırın bir anda vücudunuzu zorlamayın sağlığınızdan önemli değil sonuçta
hocam ben nadirde olsa 15km yapmışlığım var bisiklet sürüyorum ara ara alışığım ama arkadaşım uzun zamandır sürmüyor onun için tarihi ya 31 yada 24 mayıs günü yola çıkarız

bakalım manisaya gitmeyede heveslendik dağın ordan normal yoldan çıkarsak tırlar var gidiş sorun olmazda gelişi o yol sıkıntı yaratır allah korusun tır rotardersiz iner balatalar ısınır frenleri tutmaz bize çarpabilir anca dağın etrafından manisa yapabiliriz bakalım beraber uzun uzun yollar yapacaz aşırı heveslendik kursağımızda kalmasın bari bu arada yanımıza ne gibi şeyler almalıyız yama seti alacağız pompamız var başka ne laızm

hocam ben nadirde olsa 15km yapmışlığım var bisiklet sürüyorum ara ara alışığım ama arkadaşım uzun zamandır sürmüyor onun için tarihi ya 31 yada 24 mayıs günü yola çıkarız
o zamana kadar kısa turlar yapıp antrenman yapın ben aktif kullandığım zamanda 3 günde 200km yaptım ama yanımdaki arkadaşım aktif kullanmadığı için çarpıntı yaptı kalbi bende travma yarattı ilk alışın sonra çıkın birde İzmir'i pek bilmiyorum onun için rota hakkında bir şey diyemem ama sağlığınıza dikkat edin üzerinizde yiyecek ve yedek kıyafet dışında alıp kendinize yük yapmayın biz enayi gibi çadır aldık 3 çanta taşımak zorunda kaldım

o zamana kadar kısa turlar yapıp antrenman yapın ben aktif kullandığım zamanda 3 günde 200km yaptım ama yanımdaki arkadaşım aktif kullanmadığı için çarpıntı yaptı kalbi bende travma yarattı ilk alışın sonra çıkın birde İzmir'i pek bilmiyorum onun için rota hakkında bir şey diyemem ama sağlığınıza dikkat edin üzerinizde yiyecek ve yedek kıyafet dışında alıp kendinize yük yapmayın biz enayi gibi çadır aldık 3 çanta taşımak zorunda kaldım
sağolun hocam yama seti yiyecek kıyafet pompa yanımızda o zaman ufak ufak alıştırırım onu bende alışırım hem de sonra uzata uzata en son rotayı gider geliriz orayı sık sık git gel yaptığımız zaman manisaya gideriz orayada sık sık git gel yaparsak dahada uzatırız belki

İlk seferde pert eder muhtemelen arkadaşların gazına gelip ilk seferde 40km sürmüştüm yol bisikleti olmasına rağmen fena etmişti

sağolun hocam yama seti yiyecek kıyafet pompa yanımızda o zaman ufak ufak alıştırırım onu bende alışırım hem de sonra uzata uzata en son rotayı gider geliriz orayı sık sık git gel yaptığımız zaman manisaya gideriz orayada sık sık git gel yaparsak dahada uzatırız belki
yama seti ve pompa için çantanız varmı askılı olanından ?

birde modeller neydi hocam ?

yama seti ve pompa için çantanız varmı askılı olanından ?

birde modeller neydi hocam ?
askılı olan nasıl oluyor hocam emin değilim ve neyin modelleri

bisiklet modelleri askıda şase için bende bir tane vardı eğer ize uyumlu ise vereyim diyecektim ben kendi bisikletimi sattım da size hediye edeyim diye dedim.
hediyeye gerek yok hocam sağolun bisikletler bend Umit Mirage var 27'' arkadaşımda 10 yıllık eski bir şey var yaptıracak kullanacak yeni al dedim yok diyo eskiden bunu sürememiş sürmek istiyor bu rotayıda zaten dinlene dinlene gidicez

hediyeye gerek yok hocam sağolun bisikletler bend Umit Mirage var 27'' arkadaşımda 10 yıllık eski bir şey var yaptıracak kullanacak yeni al dedim yok diyo eskiden bunu sürememiş sürmek istiyor bu rotayıda zaten dinlene dinlene gidicez
sizin bisiklet güzel ama kalın teker üzün yolda yorar bendeki askı size uyar matara lığın önüne koyarsınız isterseniz vereyim ben kullanmıyorum çatıya kaldırmıştım sizin işinize yarasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,654
Üyeler
174,210
Son üye
Tayfunx12
Geri