oyun oynatsın yeter benim için ama ailem tredyol dan başka siteden almama izin vermiyor
Ailene galericiden et alınmayacağını, kırtasiyeden otomobil alınmıyacağını ve Trendyoldan'da bilgisayar alınmıyacağını söyleyebilirsin.
bilgisayar alabileceğin bir sürü site ve fiziksel mağaza var. Bunların başında muhtemelen ailenin de tanıdığı Vatan bilgisayar var.
Açtığın konuya 12 sayfa mesaj yazılmış. Çoğu zaman kimseye bu kadar mesaj yazılmaz. Burada konu açıp insanlara danışıyorsan bu insanların bilgili olduğunu düşünerek açtın. Peki bu bilgili insanların yorumlarını ve tavsiyelerine neden karşı çıkıyorsun?
Ailene buradaki mesajları gösterebilirsin. bilgisayar alma heyecanını anlıyoruz ancak bundan bir kaç ay sonra çok fazla pişman olacaksın. Sipariş vermiş olduğun bilgisayar değil 2. el, 3. el çıkarsa dua et.
Ailene bilgisayarın, işi tamamen bilgisayar olan bi yerden alınması gerektiğini ve kimsenin Trendyol'dan bilgisayar almadığını anlatabilirsin. İtopya, Vatan istanbulda yaşıyorsan PcKolik, Gaming.Gen gibi mağazalara götürebilrsin.
Son olarak alacağın bilgisayar aşağıdaki videodakinden bile çok daha kötü performans verecektir.
İzoly dolandırıcı, kötü, berbat. Sen anlamak?
Neden bu kadar uğraşıp mesaj yazdım bilmiyorum ben zaman kaybettim siz zaman kaybetmeyin dostlar daha fazla. Bunca mesaja rağmen arkadaşın ve ailesinin düşüncesi değişmiyorsa boşa zaman kaybetmeye gerek yok.