no-name
80+ Silver
Ya hocam o an alamadım diye çok üzülmüştüm nasıl kaptınız helal olsun büyük fırsattı tam da bana kulaklık gerekiyordu ama kısmet
Ya hocam o an alamadım diye çok üzülmüştüm nasıl kaptınız helal olsun büyük fırsattı tam da bana kulaklık gerekiyordu ama kısmet
Android kullanıp airpods almaya çalışmanı anlayamadımAndroid kullaniyorum airpods pro almayı düşünüyorum ama o kadar para da vermek istemem bu üründe anc var mı acaba?
Xiaomi nin kablolu Bluetooth kulaklığını kullanıyordum qcy den vs ses kalitesi çok iyi ama mikrofon gitti.
Böyle bişey işimi göreceğini düşünüyorum
Almaya çalışmıyorum istesem alırım 1 pahalı 2 android te bazı özellikler çalışmıyor bağlantı sorunu çıkıyormuş. Kulaklık olarak en kalitelisi sebebi buAndroid kullanıp airpods almaya çalışmanı anlayamadım
Hocam ben o fiyatı görüpte almadım trendyol 100 TL lik ürün 30a düşünce iptal ediyor 1500 liralık ürün 30a düşünce gönderiyor geçen trendyol hesabım kapatıldı hatalı fiyat ürünü aldığım içinYa hocam o an alamadım diye çok üzülmüştüm nasıl kaptınız helal olsun büyük fırsattı tam da bana kulaklık gerekiyordu ama kısmet
Harbiden ya ben alsam iptal ederlerdiHocam ben o fiyatı görüpte almadım trendyol 100 TL lik ürün 30a düşünce iptal ediyor 1500 liralık ürün 30a düşünce gönderiyor geçen trendyol hesabım kapatıldı hatalı fiyat ürünü aldığım için