- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bizzat 2 hafta önce alacaktım çok pahalıydı nası hiç çıkmamışnasıl piyasa fiyatı 1500 TL hocam kulaklık 1500 e hiç çıkmamış :d akakçe üzerinden grafiklere bakarsan anlarsın
Dostum bizzat 2 hafta önce alacaktım çok pahalıydı nası hiç çıkmamışnasıl piyasa fiyatı 1500 TL hocam kulaklık 1500 e hiç çıkmamış :d akakçe üzerinden grafiklere bakarsan anlarsın
akakçeye bakabilirsin başka bi kulaklıkla karıştırıyor olabilirsin bu jabra 3 ün 1 2 çeşiti var diye biliyorumDostum bizzat 2 hafta önce alacaktım çok pahalıydı nası hiç çıkmamış
bilgim yokamazonda aktif olan kupon var mmı?
Nasıl aldın sen bunu
normal girdim trendyola sipariş verdim aldım 2 gün sonrada geldi ilave bişey yapmadım extradanNasıl aldın sen bunu
Mikrofonu nasıl memnunmusunnormal girdim trendyola sipariş verdim aldım 2 gün sonrada geldi ilave bişey yapmadım extradan
henüz denemedim fırsatım olmadıMikrofonu nasıl memnunmusun
ne zaman oldu bu olay ya
14 aralık 00:25 Sularındane zaman oldu bu olay ya
ben dahil olmak üzere bir sürü kişeye gönderildi ürün iptal falanda olmadı %100 orjinal üründür çakma falanda değilYanlış girilmiştir sipariş iptal edilmiştir
vay anasını be hayırlı olsun bro siteye attılar mı ya ben hiç görmedim14 aralık 00:25 Sularında
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben dahil olmak üzere bir sürü kişeye gönderildi ürün iptal falanda olmadı %100 orjinal üründür çakma falanda değil