🔥İndirim Jack&Jones 7'li Boxer+Çorap 787₺🔥🔥

ozel012

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
https://www.amazon.com.tr/JACK-JONES-JACCHRIS-TRAVELKIT-Lacivert/dp/B0CHXKS36Q-c2_4mdSU25MZjITh2p1qqg1bQTX33rkf8cdL0Kiqq4NE-MzBszq=jac%2Caps%2C201&sr=8-8&th=1&psc=1

Paket içeri: 7 adet boxer - 7 adet çorap

Efsane fiyat normalde 2 bin küsür.
Orjinal jack jones çok kaliteli lıkralıdır.
1000143987.jpg

Son düzenleme:
Aldım inş bedeni olur xl olan 1700tl miş l aldım bende çoraplarda evde giyilir artık

Fiyat bedene göre değişiyor. Sadece L beden bu fiyatta.

Siyah boxer ve siyah çoraplarını daha önce ayrı ayrı almıştım, kullandım çok memnunum paketlemelerinden bile kalitelerini belli ediyorlar. Bu fiyata kesinlikle kaçmaz yapıştırdım bi tane.

Aga şaka mısınız ya herkes iyi fiyat falan yazmış ağzım açık okuyorum sırf Jack jones olsun diye bu paraları veriyor musunuz cidden?
Bende aynı şekilde :D A101deki boxerleri kullanıyorum. Hem esnek hem rahat hemde bunların yarı fiyatı :D

dümdüz simsiyah yok mu kafayı yicem bune rgb don çorap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga şaka mısınız ya herkes iyi fiyat falan yazmış ağzım açık okuyorum sırf Jack jones olsun diye bu paraları veriyor musunuz cidden?
ben çinden getirtiyom 4 yıl oldu hala tek bir gevşeme bırakma yok ilk günki gibi

Ben de eskiden bim 101 tayfadandım bi ara anthony jackson aldım sonra da jack jones aldım uzun ömürlü ve bu süre de seni rahat ettiriyor. Bence değer

ben çinden getirtiyom 4 yıl oldu hala tek bir gevşeme bırakma yok ilk günki gibi
Bu da çok kalitelidir şefim

Bende aynı şekilde :D A101deki boxerleri kullanıyorum. Hem esnek hem rahat hemde bunların yarı fiyatı :D
denedim de hocam çok dar ya toplanıyor yukarı en iyisi pamuklu kumaş seher yıldız:D

link gelir mi:geek:

Geri