Kalıbı nasıl hocam bunlarınBeyazda M beden indirime girmiş 14xx e aldım.
Kalıpları büyük, L bedeni diğer markaların XL bedeni gibi.Kalıbı nasıl hocam bunların
Teşekkürler hocam bir adet L sipariş geçtim şimdi siyah olan model 1800 tl idi bakalım olur umarımKalıpları büyük, L bedeni diğer markaların XL bedeni gibi.
L beden halen mevcut indirimliTüh ya ben bu ürünü bekliyordum bir yerde indirime girer diye gece düşmüş tamda l beden alamadim .s
Trendyoldan bedava olsa almam hocam les bir uygulama ve kaliteBurda 1725 TLJack & Jones Jcowın Quılted Jacket Smu Erkek Ceket - 12250429 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jack & Jones Jcowın Quılted Jacket Smu Erkek Ceket - 12250429 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kanka gördüm ama bej lazım siyah bence güzel degil bej veya antrist rengi cok güzelL beden halen mevcut indirimli
Benim boy 1.82 kilo 84 felan l büyük mü olur yinede m mu bakayımKalıpları büyük, L bedeni diğer markaların XL bedeni gibi.
Trendyoldan bedava olsa almam hocam les bir uygulama ve kalite
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka gördüm ama bej lazım siyah bence güzel degil bej veya antrist rengi cok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim boy 1.82 kilo 84 felan l büyük mü olur yinede m mu bakayım
Boy için L ama kilon için M gider. Denemen lazım L üzerinde emanet gibi durabilir M de kollardan kısa gelebilir. İkisini de sipariş ver olmayanı iade et1.85 boy 70 kilo hangi bedeni olur
eyvallah hocam kol uzunluğu çok oynamıyor gibi beden tablosunda öyle gözüküyor bide almaya değer mi bu fiyata sizce nasıl mont işlevi görür müBoy için L ama kilon için M gider. Denemen lazım L üzerinde emanet gibi durabilir M de kollardan kısa gelebilir. İkisini de sipariş ver olmayanı iade et