Twitch Jahrein'in Açıklamaları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Codes

80+
Reaksiyon skoru
56
Arkadaşlar biliyorsunuz Jahrein, 3 ay aradan sonra son olayların gündeme gelmesiyle yayın açtı ve "FAKE BİT" konusunda açıklama yaptı. Ne düşünüyorsunuz?

Jahrein ülkedeki en gereksiz insan bence.

100 izlenen yayıncıya 1 kişi 120 bin bit atıyorsa ve arından 2. 3. 4. Diye en çok bit atan kişiler 30 bin 20 binse bende bunu sorgularım adam zaten 100-200 izleniyor nasıl 2 yılda 300 bin ₺ kazandı ? Eğer bu legalse bende kazanmak isterim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Jahrein ülkedeki en gereksiz insan bence.
Keşke ülkenin en gereksizi dediğin adam kadar bilgili olsa ülkenin yarısı. Jahrein sempatizanı falan değilim ama bu söylemlere katılmıyorum.

100 izlenen yayıncıya 1 kişi 120 bin bit atıyorsa ve arından 2. 3. 4. Diye en çok bit atan kişiler 30 bin 20 binse bende bunu sorgularım adam zaten 100-200 izleniyor nasıl 2 yılda 300 bin ₺ kazandı ? Eğer bu legalse bende kazanmak isterim.

Keşke ülkenin en gereksizi dediğin adam kadar bilgili olsa ülkenin yarısı. Jahrein sempatizanı falan değilim ama bu söylemlere katılmıyorum.
Keşke.

kişiden kişiye göre değişir. Bende gereksiz olduğunu düşünüyorum. (yayıncılık konusunda)

O adam(!)ın 2-3 katı kadar bilgiliyim, yaşımı da hesaba katsan 5-6 kat bilgiliyim.

Olayı özetlermisiniz ?

Olayı özetlermisiniz ?
- Twitch Global'in artık Twitch TR ile ilgili bir şeyler yapmasını.
- Twitch izleyicilerinin "prim ve drama kovalayan, haksız şekilde para kazanan, izleyicisini ***** yerine koyup sırtlarından geçinen" yayıncıları izlememesini, eğer izleyecekseler de bu insanların bu tarz davranışlarını kabul ederek izlemelerini.
- Twitch TR yayıncılarının birleşerek bir sendikalaşma göstermesini ve gerek devlet karşısında, gerek toplum içinde haklarını korumak/savunmak
vs. vs. vs.
Özeti bu şekilde.
Merak eden varsa, açıp izleyebilir.

Zaten çoğu genel sorunlardan haklı olarak şikayetçilerdi. Bu kara para aklama olayı da cabası olmuş , patlamışlar.

Geri