Keşke ülkenin en gereksizi dediğin adam kadar bilgili olsa ülkenin yarısı. Jahrein sempatizanı falan değilim ama bu söylemlere katılmıyorum.Jahrein ülkedeki en gereksiz insan bence.
Keşke.100 izlenen yayıncıya 1 kişi 120 bin bit atıyorsa ve arından 2. 3. 4. Diye en çok bit atan kişiler 30 bin 20 binse bende bunu sorgularım adam zaten 100-200 izleniyor nasıl 2 yılda 300 bin ₺ kazandı ? Eğer bu legalse bende kazanmak isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke ülkenin en gereksizi dediğin adam kadar bilgili olsa ülkenin yarısı. Jahrein sempatizanı falan değilim ama bu söylemlere katılmıyorum.
kişiden kişiye göre değişir. Bende gereksiz olduğunu düşünüyorum. (yayıncılık konusunda)100 izlenen yayıncıya 1 kişi 120 bin bit atıyorsa ve arından 2. 3. 4. Diye en çok bit atan kişiler 30 bin 20 binse bende bunu sorgularım adam zaten 100-200 izleniyor nasıl 2 yılda 300 bin ₺ kazandı ? Eğer bu legalse bende kazanmak isterim.
Keşke ülkenin en gereksizi dediğin adam kadar bilgili olsa ülkenin yarısı. Jahrein sempatizanı falan değilim ama bu söylemlere katılmıyorum.
O adam(!)ın 2-3 katı kadar bilgiliyim, yaşımı da hesaba katsan 5-6 kat bilgiliyim.100 izlenen yayıncıya 1 kişi 120 bin bit atıyorsa ve arından 2. 3. 4. Diye en çok bit atan kişiler 30 bin 20 binse bende bunu sorgularım adam zaten 100-200 izleniyor nasıl 2 yılda 300 bin ₺ kazandı ? Eğer bu legalse bende kazanmak isterim.
- Twitch Global'in artık Twitch TR ile ilgili bir şeyler yapmasını.Olayı özetlermisiniz ?