DoğrularTwitch yayıncısı Jahrein'in TUA hakkında attığı tweet. Yüzde yüz katılıyorum kendisine.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
niye? doğruları söylediği için miBoş adamsın Jaho.
Neden?Boş adamsın Jaho. Adamın açıklamasına özel konu açılmış bir de, sanki bir b*k biliyormuş gibi.
niye? doğruları söylediği için mi
Ben yalan söylüyor demedim zaten. Zamanında böyle rezaletlerin olması şimdi güzel şeyler başaramayacağımız anlamına gelmiyor. İşin içine siyaset katmadan, mantığıyla düşünebilen herkes bunu anlar zaten. Jahrein'în bahsettiği projlerin hiçbirine gerekli yatırımlar yapılmadı, o yüzden hedef olarak kaldı.Neden?
Evet bazı yerlerde çok alakasız şeyler yapsa da bu sanki mantıklı açıklama.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar böyle hocam Tr değilmi?niye? doğruları söylediği için mi
Dostum bu işin içine siyaset katmak değildir. Zamında yapılcak denildi yapılmadı. Yapılırsa ne güzel ama 10 söylediği şeyin 9 u yalan olan adamın dediklerine çokta inanmamak lazım. Bunlar hep akp oy kitlesini kaybetmeme çabası. Togg fabrikası bu günlerde inşaatta olucaktı ama hayla inşata başlanmadı mesela. Almanya'ya, Rusya'ya, Amerika'ya, Japonya'ya bak orda adamlar hiç seçimi kazanırsak yapıcaz diyorlar mı HAYIR! Böyle yok kazanırsak yok oy verirseniz yapıcaz diyerek iş yürümezBen yalan söylüyor demedim zaten. Zamanında böyle rezaletlerin olması şimdi güzel şeyler başaramayacağımız anlamına gelmiyor. İşin içine siyaset katmadan, mantığıyla düşünebilen herkes bunu anlar zaten. Jahrein'în bahsettiği projlerin hiçbirine gerekli yatırımlar yapılmadı, o yüzden hedef olarak kaldı.
Sanki bir şey okuduğu varda gelmiş burda jahreinden sonrasını okumadım diyorJahrein'den sonrasını okumaya değer görmedim.
Bahsetiğin kişi sadece ekrana çıkıp açıklamayı yapıyor, onun lafına inandığım falan yok.Dostum bu işin içine siyaset katmak değildir. Zamında yapılcak denildi yapılmadı. Yapılırsa ne güzel ama 10 söylediği şeyin 9 u yalan olan adamın dediklerine çokta inanmamak lazım