- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen 27 inçten kazanıyorYani 1300 olsa alinirda bu da fena değil ama çok çok ucuz değil 27inç olmasi iyi
kullananlar çıkmadı galiba daha
Aynen 27 inçten kazanıyorYani 1300 olsa alinirda bu da fena değil ama çok çok ucuz değil 27inç olmasi iyi
gayet guzel bi secim yapmissinizArkadaşlar James Donkey’in 27 inç monitörünü aldım dün Abdullah abinin incelediği önerdiği olanından kime sorsam leş diyor ve her şeyden soğudum ne yapayım kimisi de çok memnunum diyor ne yapmam gerek
1 2 tane vardı hatta eski bı konumdsda birisi fotosunu atmıştıAynen 27 inçten kazanıyor
kullananlar çıkmadı galiba daha
O da iyidi 1200egayet guzel bi secim yapmissiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben kulanıyorum ama 24
Bütçe yılki.27inç 1700den başlıyorBütçe varsa jd yerine çok daha iyi şeyler var.
Boyle diyen cokda27ye 1080 çok hoş olmaz.onun dışında jd gamepower tarzı ürünlerden uzak durmak gerek.İade ederseniz güzel olabilir.
Bende öyle düşünüyorum ama kimileri hiçbir şekilde önermiyor bakalım hayırlısıgayet guzel bi secim yapmissiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben kulanıyorum ama 24
Yani jd gamepower ürünlerinden neden uzak durulmalı anlamış değilim hâlâ ama yani bilemiyorum kargo geldiğin de kontrol edicem çalıştırıcam hatta hiçbir sorunu yoksa geri vermemeyi düşünüyorum ne yapsam bilemedim27ye 1080 çok hoş olmaz.onun dışında jd gamepower tarzı ürünlerden uzak durmak gerek.İade ederseniz güzel olabilir.
Markalar hakkında bir şey demeyeceğim ama, 27 inch + FULL HD olduğu için göz sağlığınız bozulabilir.Bende öyle düşünüyorum ama kimileri hiçbir şekilde önermiyor bakalım hayırlısı
Yani jd gamepower ürünlerinden neden uzak durulmalı anlamış değilim hâlâ ama yani bilemiyorum kargo geldiğin de kontrol edicem çalıştırıcam hatta hiçbir sorunu yoksa geri vermemeyi düşünüyorum ne yapsam bilemedim
İptal edip 24 inç olanı alma şansım var mıdır kiMarkalar hakkında bir şey demeyeceğim ama, 27 inch + FULL HD olduğu için göz sağlığınız bozulabilir.
İptal edilebilir. Karar sizin.İptal edip 24 inç olanı alma şansım var mıdır ki
İptal edip 24 inç ve üste para iadesi yaparlar mı bunun hakkında bilginiz var mı?İptal edilebilir. Karar sizin.