SnTR 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 75 Reaksiyon skoru 17 22 Ekim 2020 #1 Bu klavye için resmi bir sürücü yok biliyorum. Sanırım bir şekilde led ayarı yapılabilir çünkü her anahtarın kendi led i var, klavyenin modları zaten güzel ama modifikasyon her zaman iyidir. Yani bunun için bir yazılım varmıdır?
Bu klavye için resmi bir sürücü yok biliyorum. Sanırım bir şekilde led ayarı yapılabilir çünkü her anahtarın kendi led i var, klavyenin modları zaten güzel ama modifikasyon her zaman iyidir. Yani bunun için bir yazılım varmıdır?
F fieryz 80+ Titanium Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 20,841 En İyi Cevap 29 Reaksiyon skoru 21,063 22 Ekim 2020 #2 Dostum o klavye Rainbow aydınlatmaya sahip, bu yüzden herhangi bir driverı bulunmuyor.
SnTR 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 75 Reaksiyon skoru 17 22 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Fiery yazmış: Dostum o klavye Rainbow aydınlatmaya sahip, bu yüzden herhangi bir driverı bulunmuyor. Devamı için tıklayın... Ben mesela (w,a,s,d) tuşlarını aydınlatmak istiyorum. Klavyenin rainbow modu yetmiyor.
Fiery yazmış: Dostum o klavye Rainbow aydınlatmaya sahip, bu yüzden herhangi bir driverı bulunmuyor. Devamı için tıklayın... Ben mesela (w,a,s,d) tuşlarını aydınlatmak istiyorum. Klavyenin rainbow modu yetmiyor.
Knnmw 80+ Gold Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 7,097 Reaksiyon skoru 3,429 22 Ekim 2020 #4 SnTR yazmış: Ben mesela (w,a,s,d) tuşlarını aydınlatmak istiyorum. Klavyenin rainbow modu yetmiyor. Devamı için tıklayın... driveri yok işte ama mod olarak yapılıyor diye biliyorum
SnTR yazmış: Ben mesela (w,a,s,d) tuşlarını aydınlatmak istiyorum. Klavyenin rainbow modu yetmiyor. Devamı için tıklayın... driveri yok işte ama mod olarak yapılıyor diye biliyorum
SnTR 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 75 Reaksiyon skoru 17 22 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 kAAnŞ yazmış: driveri yok işte ama mod olarak yapılıyor diye biliyorum Devamı için tıklayın... Her hangi bir modu yok malesef o şekilde.
kAAnŞ yazmış: driveri yok işte ama mod olarak yapılıyor diye biliyorum Devamı için tıklayın... Her hangi bir modu yok malesef o şekilde.
Knnmw 80+ Gold Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 7,097 Reaksiyon skoru 3,429 22 Ekim 2020 #6 SnTR yazmış: Her hangi bir modu yok malesef o şekilde. Devamı için tıklayın... hmm fn+P5 ile yapılıyor diye biliyordum ama olmadı
SnTR yazmış: Her hangi bir modu yok malesef o şekilde. Devamı için tıklayın... hmm fn+P5 ile yapılıyor diye biliyordum ama olmadı
SnTR 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 75 Reaksiyon skoru 17 22 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 kAAnŞ yazmış: hmm fn+P5 ile yapılıyor diye biliyordum ama olmadı Devamı için tıklayın... fn+SL ile değiğşiyor bunda
kAAnŞ yazmış: hmm fn+P5 ile yapılıyor diye biliyordum ama olmadı Devamı için tıklayın... fn+SL ile değiğşiyor bunda