Neler Yeni

James Donkey 610s Hangi Switch Tercih Etmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
Arkadaşlar Hangi Switch tercih etmeliyim cs oyuncusuyum ne dokunmadan basmasını ne de basma hissiyatının ağır olmasını istemiyorum rahat olsun yeter şöyle ssi veriyorum hangi switch?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
o klavyeyi tercih etmezdim

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
para bu kadar switch bilgin varsa switch öner dostum klavye boşver :D para yok
tamam blue switch çok ses çıkarır yani evde uykusu hassas olan biri varsa önermem red switch tercihimdir ve o klavyeler ing klavye baştan diyim o bütçeye membran öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
Ben zamanında indirimden 150 TL'ye Red Switch modelini aldım, halen kullanıyorum gayet sağlam (sinirlenip klavyeye çok fazla vururum), gayet güzel çalışıyor tavsiye ederim. Fiyatı önemli, indirimden yakalarsan güzel olur.

Mehmet Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mehmet can
Arkadaşlar Hangi Switch tercih etmeliyim cs oyuncusuyum ne dokunmadan basmasını ne de basma hissiyatının ağır olmasını istemiyorum rahat olsun yeter şöyle ssi veriyorum hangi switch?
Blue kullanıyorum memnunum ama şuan tercih etsem red switch alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben zamanında indirimden 150 TL'ye Red Switch modelini aldım, halen kullanıyorum gayet sağlam (sinirlenip klavyeye çok fazla vururum), gayet güzel çalışıyor tavsiye ederim. Fiyatı önemli, indirimden yakalarsan güzel olur.
her hafta geliyor mu indirime daha doğrusu şöyle sorayım indirim sık sık oluyor mu o klavyeye?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Blue olanını kullanıyorum, sesine alıştım beni rahatsız etmiyor artık. İlk aldığımda alışamamıştım :)

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
Blue olanını kullanıyorum, sesine alıştım beni rahatsız etmiyor artık. İlk aldığımda alışamamıştım :)
klavye nasıl ve kaça aldın ''klavyeden memnun musun?'' yani basmasında falan sıkıntı var mı? ve bilek desteğiyle birlikte mi geliyor?

orangexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Batu Kılıç
ben s değil direkt 610 kullanıyorum kesinlikle red öneririm çünkü masaya iyi oturursa baya tok bir ses çıkarıyor

orangexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Batu Kılıç
biliyorum eskiden aldım ama sadece fiyat ve ışıklandırma farkı var ama cs valo gibi oyunlar oynuyorsan %100 red al ama ben hevesliyim dersen blue al bende o heves vardı sonradan istemiyorsun ses yapıyor discordta konuştuklarını rahatsız edebilir

Top Bottom