- Bütçe
- 360
James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com
James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık en uygun fiyatla incehesap.com'da
Kullanıyorum gayet iyi.almak mantıklımı incehesapta 90 TL indirim çekimde var 259 TL ye geliyor bumu yoksa başka önereceğiniz varmı![]()
James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık en uygun fiyatla incehesap.com'dawww.incehesap.com
güzel kardeşim 2 sene önce aldım 210 liraya felan o fiyatlarda en f/p ürün sesi çok geliyor mesela kaliteli hapörlör gibi kulanı asla acıtmıyor 7.1 ide var sanal olarak o fiyatlarda çok iyi seni üzmezalmak mantıklımı incehesapta 90 TL indirim çekimde var 259 TL ye geliyor bumu yoksa başka önereceğiniz varmı![]()
James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık en uygun fiyatla incehesap.com'dawww.incehesap.com
halada duruyor eski pc de kardeşim kullanıyorgüzel kardeşim 2 sene önce aldım 210 liraya felan o fiyatlarda en f/p ürün sesi çok geliyor mesela kaliteli hapörlör gibi kulanı asla acıtmıyor 7.1 ide var sanal olarak o fiyatlarda çok iyi seni üzmez
teşekkürlergüzel kardeşim 2 sene önce aldım 210 liraya felan o fiyatlarda en f/p ürün sesi çok geliyor mesela kaliteli hapörlör gibi kulanı asla acıtmıyor 7.1 ide var sanal olarak o fiyatlarda çok iyi seni üzmez
Post automatically merged:
halada duruyor eski pc de kardeşim kullanıyor