W Wacessa 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 560 Reaksiyon skoru 174 21 Mayıs 2020 #1 Beyler yaklaşık 1 ay önce James Donkey 710 aldım ama aldıktan sonra kulaklığın ses tekerini en yüksek yapınca dip ses olduğunu fark ettim. Bu normal mi yoksa olmaması mı gerek?
Beyler yaklaşık 1 ay önce James Donkey 710 aldım ama aldıktan sonra kulaklığın ses tekerini en yüksek yapınca dip ses olduğunu fark ettim. Bu normal mi yoksa olmaması mı gerek?
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 Aen Saevherne 80+ Platinum Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 17,992 En İyi Cevap 26 Reaksiyon skoru 30,782 21 Mayıs 2020 #2 Normal çoğu ürünlerinde var kurtulmanızın yolu yok. Aza indirmek için @Yasin Çelik hocamın bu konusuna bakabilirsin.
Normal çoğu ürünlerinde var kurtulmanızın yolu yok. Aza indirmek için @Yasin Çelik hocamın bu konusuna bakabilirsin.
W Wacessa 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 560 Reaksiyon skoru 174 21 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 keremcnsz24 yazmış: Normal çoğu ürünlerinde var kurtulmanızın yolu yok. Aza indirmek için @Yasin Çelik hocamın bu konusuna bakabilirsin. Devamı için tıklayın... ben de çoğu zaman bilgisayarın sesini arttırıp ses tekerinden kısıyorum.Teşekkür ederim
keremcnsz24 yazmış: Normal çoğu ürünlerinde var kurtulmanızın yolu yok. Aza indirmek için @Yasin Çelik hocamın bu konusuna bakabilirsin. Devamı için tıklayın... ben de çoğu zaman bilgisayarın sesini arttırıp ses tekerinden kısıyorum.Teşekkür ederim