Neler Yeni

Öneri James Donkey 710

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Hocam maks 200 TL'ye kaliteli bir kulaklık yok
https://www.hepsiburada.com/rampage-sn-rx5-plus-7-1-siyah-mikrofonlu-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000IHB9H
rampagenin böyle çeşitli 7.1 dediği plastik rahat olmayan kulaklıkları var. Bilmiyorum böyle şeyler tercih edermisinde. Bana göre o paraya 100 200 daha para ekliyip daha iyisini almak olabilir.
Ama bu fiyat aralığında en iyisi bana göre james donkeydir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 hafta öncesinde bulunuyordu fakat aşırı artışlar daha olması açısından
Ne 1 haftası hocam ? Kendim takip ediyorum lunayı 250 tl den aşağı düşmedi. Konu bugün açılmış. Lütfen güncel bilgiler paylaşalım.

Önerilere baktığımda adamın istediği fiyat aralığının üstünde öneri veriyorsunuz. Tamamıyle saçma.

akin0z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Akın
Merhabalar Ben 3-4 haftaya pc toplamayı düşünüyorum ama James Donkey 710 alıcam yanında alınır mı? kulaklık için bütçem maks. 200 daha iyisi varsa onu söylerseniz onu alırım
712 kullancısıyım kulaklık gayet tatmin edici arkadaslarımdan 710 kullanan var onlarda gayet memnunlar 710-712 pişman etmez

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
Hocam maks 200 TL'ye kaliteli bir kulaklık yok
https://www.hepsiburada.com/rampage-sn-rx5-plus-7-1-siyah-mikrofonlu-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000IHB9H
rampagenin böyle çeşitli 7.1 dediği plastik rahat olmayan kulaklıkları var. Bilmiyorum böyle şeyler tercih edermisinde. Bana göre o paraya 100 200 daha para ekliyip daha iyisini almak olabilir.
Ama bu fiyat aralığında en iyisi bana göre james donkeydir.

Ne 1 haftası hocam ? Kendim takip ediyorum lunayı 250 tl den aşağı düşmedi. Konu bugün açılmış. Lütfen güncel bilgiler paylaşalım.
öyle kulaklık kullanan bir kaç kişi tanıyorum bir arkadaşımda kullandım int kafede kullandım hoşuma gitmedi James Donkey 710 rahat diyenler var o nedenle benim için rahat olması lazım çok fazla pc başında durucam büyük ihtimal şuanki çöp laptopta bile 2-3 saat kullanıp 1 saat ara vererek kullanıyorum bazen aralıksız 5 saat kullandığım oluyor rahat dedikleri için 710 düşündüm

712 kullancısıyım kulaklık gayet tatmin edici arkadaslarımdan 710 kullanan var onlarda gayet memnunlar 710-712 pişman etmez
çok teşekkürler

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
öyle kulaklık kullanan bir kaç kişi tanıyorum bir arkadaşımda kullandım int kafede kullandım hoşuma gitmedi James Donkey 710 rahat diyenler var o nedenle benim için rahat olması lazım çok fazla pc başında durucam büyük ihtimal şuanki çöp laptopta bile 2-3 saat kullanıp 1 saat ara vererek kullanıyorum bazen aralıksız 5 saat kullandığım oluyor rahat dedikleri için 710 düşündüm

çok teşekkürler
James Donkey 710 senin için şuan en iyi tercih. Ama benim tavsiyem biraz daha bekleyip üstüne para ekleyip daha iyisini almak. Yinede sen bilirsin :) Hayırlı olsun bu arada.

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
James Donkey 710 senin için şuan en iyi tercih. Ama benim tavsiyem biraz daha bekleyip üstüne para ekleyip daha iyisini almak. Yinede sen bilirsin :) Hayırlı olsun bu arada.
thx
:D

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
peki dışarı ne kadar ses veriyor ve dip ses cızırtı tarzı şeyler varmı boştayken tıssslama falan
son ses deyken dışarı ses veriyor boştayken cızırtı tıslama yok ama 3d açınca ses oldu mu ses cızırtılı gibi oluyor ama kapalı olduğundan sıkıntı yok

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
son ses deyken dışarı ses veriyor boştayken cızırtı tıslama yok ama 3d açınca ses oldu mu ses cızırtılı gibi oluyor ama kapalı olduğundan sıkıntı yok
Anladım Hepinize çok Teşekkür Ederim Kararımı Verdim James Donkey 710 alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,085
Üyeler
165,282
Son üye
tairsanchez
Top Bottom