Gaming gecesinden 219 a da beklenebilirŞuanda trendyolda 246 lira gaming gecesinde geçtiğimiz cuma 249 liradan satıldı. Kulaklığın kalitesi veya kronik sorunu değil konumuz almak isteyen varsa haberi olsun sadece..
Benim için kulaklığın kronik bir sorunu yok. 219 tl yi sonuna kadar hakediyor. Zaten 200 tk civarı kulaklıkların hepsi "Rampage".250tl bir kulaklığa vereceksen kalitesi de önemli kronik sorunu da. Bu kulaklık 150tl üstü etmez. Trust Blizz daha mantıklı, lütfen sorunlarını belirtip açın konuyu
Bu kulaklık trustu alır yere vurur trustun kemiğini bulamazsın250tl bir kulaklığa vereceksen kalitesi de önemli kronik sorunu da. Bu kulaklık 150tl üstü etmez. Trust Blizz daha mantıklı, lütfen sorunlarını belirtip açın konuyu
pekiBu kulaklık trustu alır yere vurur trustun kemiğini bulamazsınTek sorunu dipses onunda çözümü basit. Kulaklığın kendi sesini full' ün bir altı yapınca ses aşırı az oluyor
hangisi daha iyi belirteydin250tl ye değmeyecek bir kulaklık.
Trust blizz kullanıyorum.
712 de kullandım.
Aralarında everest dağı var.
250 tl ye değmeyecek bir kulaklık dediğime göre 712 kral.hangisi daha iyi belirteydin
Hayır ikisinde kullandım trustun ses kalitesi,mikrofon kalitesi,bassları çok daha iyi.Bu kulaklık Trusttan daha iyi diye biliyorum sadece Dipses sorunu var. Kulaklık yerine Windows sesini fulleyip kulaklığın sesini bir tık kısarsanız dipses sorunu azalır
Bende dip ses sorunu hiç yoktu. Nadiren gelmeler başlayınca ayarlardan mikrofonun sesini fulledim. Hem sesim daha iyi oldu hem de dip ses tamamen çözüldü. Kulaklığın sesini 2 de kullansam da dip ses yok.Bu kulaklık trustu alır yere vurur trustun kemiğini bulamazsınTek sorunu dipses onunda çözümü basit. Kulaklığın kendi sesini full' ün bir altı yapınca ses aşırı az oluyor