🔥İndirim James Donkey 712 => 246 lira

krammer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
614
Şuanda trendyolda 246 lira gaming gecesinde geçtiğimiz cuma 249 liradan satıldı. Kulaklığın kalitesi veya kronik sorunu değil konumuz almak isteyen varsa haberi olsun sadece..

Ekler

• Screenshot_2020-10-07-17-46-31-769_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2020-10-07-17-46-31-769_trendyol.com.jpg
    382.2 KB · Hit: 58
Şuanda trendyolda 246 lira gaming gecesinde geçtiğimiz cuma 249 liradan satıldı. Kulaklığın kalitesi veya kronik sorunu değil konumuz almak isteyen varsa haberi olsun sadece..
Gaming gecesinden 219 a da beklenebilir :D 229 219 a falan satılıyor. Bende Kulaklığın hiçbir sorunu yok. Kulaklık ağır ve terlettiğinden benim de sol kulağım nedense hassas ve hep sivilce çıkıyor kulaklığı zor kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

250tl bir kulaklığa vereceksen kalitesi de önemli kronik sorunu da. Bu kulaklık 150tl üstü etmez. Trust Blizz daha mantıklı, lütfen sorunlarını belirtip açın konuyu
Benim için kulaklığın kronik bir sorunu yok. 219 tl yi sonuna kadar hakediyor. Zaten 200 tk civarı kulaklıkların hepsi "Rampage".

250tl bir kulaklığa vereceksen kalitesi de önemli kronik sorunu da. Bu kulaklık 150tl üstü etmez. Trust Blizz daha mantıklı, lütfen sorunlarını belirtip açın konuyu
Bu kulaklık trustu alır yere vurur trustun kemiğini bulamazsın :D Tek sorunu dipses onunda çözümü basit. Kulaklığın kendi sesini full' ün bir altı yapınca ses aşırı az oluyor

250tl ye değmeyecek bir kulaklık.
Trust blizz kullanıyorum.
712 de kullandım.
Aralarında everest dağı var.

Bu kulaklık Trusttan daha iyi diye biliyorum sadece Dipses sorunu var. Kulaklık yerine Windows sesini fulleyip kulaklığın sesini bir tık kısarsanız dipses sorunu azalır

hangisi daha iyi belirteydin
250 tl ye değmeyecek bir kulaklık dediğime göre 712 kral.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kulaklık Trusttan daha iyi diye biliyorum sadece Dipses sorunu var. Kulaklık yerine Windows sesini fulleyip kulaklığın sesini bir tık kısarsanız dipses sorunu azalır
Hayır ikisinde kullandım trustun ses kalitesi,mikrofon kalitesi,bassları çok daha iyi.

dünyanın en kısa fıkrası

Bu kulaklık trustu alır yere vurur trustun kemiğini bulamazsın :D Tek sorunu dipses onunda çözümü basit. Kulaklığın kendi sesini full' ün bir altı yapınca ses aşırı az oluyor
Bende dip ses sorunu hiç yoktu. Nadiren gelmeler başlayınca ayarlardan mikrofonun sesini fulledim. Hem sesim daha iyi oldu hem de dip ses tamamen çözüldü. Kulaklığın sesini 2 de kullansam da dip ses yok.

Ben aldım gayet memnunum sadece hafif dipses var onu duymanız için sesi %10'a falan almanız lazım. Oyun falan oynarken hiç gelmiyor gayette iyi ses kasılıyor hatta hoparlör almayacağım

Millet dip ses derdinde ben kulak derdindeyim. Sağ kulağım yanıyor. Kardeşimin 711 ini kullanıyorum accayip rahat ;D 70 tl ye almıştım ona yıldızlı ürün incehesap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,345
Üyeler
183,101
Son üye
Ax9ghcz
Geri