Hocam donanım arşivi videosunda da vardı ama hani orda hiç ses yoktu mikrofonla alakalı acaba başka bir şeyden mi kaynaklaniyor diye düşündümgeçmez bro james donkeyin mik kalitesi bukadar
ses kartın neyHocam donanım arşivi videosunda da vardı ama hani orda hiç ses yoktu mikrofonla alakalı acaba başka bir şeyden mi kaynaklaniyor diye düşündüm
sanırım realtekses kartın ney
Bendede var 711 sıkıntı yok yazılımla vs alakası olabilir.geçmez bro james donkeyin mik kalitesi bukadar
Driverıda yükle bence ordan bı kurcalasanırım realtek
benim daha bugün elime ulaştı yarın iade edicem
indirdim ama gene bir farklılık yokBendede var 711 sıkıntı yok yazılımla vs alakası olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Driverıda yükle bence ordan bı kurcala
çözebildiniz mi hocam sorunu? bende de şuan aynı sorun var.Mesaj otomatik birleştirildi:
indirdim ama gene bir farklılık yok
parçaladım attım kulaklığıçözebildiniz mi hocam sorunu? bende de şuan aynı sorun var.
Padini çıkarıp içini açıp kabloları kontrol edin lehimi kopmuştu benimkininçözebildiniz mi hocam sorunu? bende de şuan aynı sorun var.
anladım hocam sağolun.parçaladım attım kulaklığı
Padini çıkarıp içini açıp kabloları kontrol edin lehimi kopmuştu benimkinin
Kanka faklı bilgisayarda veya başka bir alette denesene.merhaba James Donkey 712 kulaklığını aldım da ses kaydederken mikrofonda cızırtı var nasıl geçeceğini bilmiyorum bir kaç video izledim ama ne yaptıysam geçmedi bilen biri yardımcı oalbilirmi?
hocam bide benim bu mikrofon sıkıntısı bilgisayarımı formatladıktan sonra oldu birşeyler silinmiş olabilir mi acaba?parçaladım attım kulaklığı
Padini çıkarıp içini açıp kabloları kontrol edin lehimi kopmuştu benimkinin